män på gym


Jag är inne i ett bra flow. Detta innebär att jag tränar flera gånger i veckan, gör yoga, sover bra och prioriterar detta. Inspirationen till detta är min och Filips utmaning som sträcker sig feb-juli. 

Och det går bra! Bra = jag är peppad på att träna och jag känner mig som Hulken. Och vem gillar inte att känna sig som en superhjälte? 

Men, är det något jag ogillar lika mycket som jag älskar att känna mig som en superhjälte - så är det män på gym. 

Och nej, inte ALLA män. Men det finns en särskild klick män som verkar se det som sin livsuppgift att störa en på gymmet. Som vill prata när en är på löpbandet, som möter ens blick i speglarna eller som vill snacka när en lyfter tyngder. 
- det är snäppet bättre när jag är med Filip och Jon. Men jag tror att det mest handlar om att jag inte har tid att se andra personer då. 

Är jag själv så sker det typ varje gång. Och det är väl kul att folk vill vara sociala. Men tränar jag själv, så vill jag vara själv. Då vill jag lyssna på mina poddar, svettas, göra mina övningar och vara ifred. Jag vill inte ha hjälp, jag vill inte prata och jag vill vara ett jävla objekt. Fan, det är så sjukt tröttsamt med folk som inte fattar. Utan på riktigt kan byta från ens högra till vänstra sida på löpbandet för att få kontakt...

Män på gym, kamma till er. Ni får fan lära er att läsa av vilka som vill ha kontakt och vilka som bara vill gymma ifred. Dvs jag. 

yoga camp

Namaste! Jag är ännu en gång frälst. Jag har ju utövat/tränat yoga i flera år, och i höstas ramlade jag över Yoga with Adriene - som är så jävla ljuvlig. Hen pratar på ett ljuvligt sätt, är tillåtande, fin, vettig och det känns så bra att lyssna på henom. Jag har svårt när det blir för flummigt. Men när en blandar in pepp, lite realistiska meningar och samtidigt påminner om skillnaden på höger och vänster  - då är jag såld. 
 
Och imorrse hittade jag Yoga Camp. Yoga i 30 dagar med ett nytt tema varje dag. Egentligen började det 1 januari, men vem bryr sig? Jag började i dag med I accept. Varje pass är ca 30 min och en kommer fokusera på en ny sak varje dag. Det jag älskar mest förutom att en kan göra passen hemma, så är de utformade för alla. Det spelar ingen roll hur en ser ut, tidigare erfarenheter, muskelmassa eller balans. En kan göra alla övningar efter egen styrka, vilja, lust och mående. Och hur många andra övningar/träningsformer funkar så? Inte så många som jag känner till i alla fall. 
 
Om någon mer är pepp så är detta inledningsvideon:
 

Dopet

Vi har något speedade innan vi skulle gå ner för altargången. Så mycket som vi gått igenom steg för steg, övat dikten osv. Men nu är vi faddrar åt världens bästa unge! HT har fått en ny medlem <3 

Det var så fint och E var jätteduktig hela ceremonin. När vi läste dikten för henne så tittade hon på oss, och gjorde små ljud. Det var så jävla fint och starkt. Älskade unge, det är en ära att vara fadder åt dig <333

Pre dop

Vi har brett 80 mackor, ätit ca 2 kg choklad/godis samt haft högläsning av dikten. Och övat på psalmer. Och målat naglarna samt synkat alla kläder. I morgon är det dop och vi ska bli faddrar! Världens största ära att vi ska bli gudmödrar åt första HT-bebisen <33

Vi ska lära ungen allt vi kan! Så himla fint att vi inleder nya HT-traditioner.