söder i mitt hjärta!

Åh, vad jag saknar mitt älskade söder! Trots att jag bara bodde här på söder i lite mer än ett halvår, så kände jag mig så hemma här, och nu varje gång jag är här och hälsar på hos mamma så saknar jag det så mycket! Kom precis tillbaka från min lilla runda som jag gick varje morgon under tiden jag bodde här. Så mycket minnen; roliga, sorgliga, underbara, skrattfyllda och kärleksfulla - allt och lite till har fått plats här på älskade söder!
Hann även med att prata med älskade ellen och uppdatera och bli uppdaterad om allt det senaste! Saknar henne så, värsta med sommaren är när alla åker iväg åt olika håll!

Nu ropar mamma och vi ska äntligen äta massa bär, sen ska jag sova och drömma om min prins<3ps. älskar dig, grattis för oss som firar 9 mån idag<3

puss puss//en lycklig caro<3

Mat framför sex?!

En australiensisk forskningsgrupp har nyligen kommit fram till att män fördrar mat framför sex! 10000 män deltog i undersökningen där de skulle ranka olika upplevelser om i den ordning de föredrar dem. På första plats kom smakupplevelser - dvs mat. Andra plats - lycka över att uppnå personliga mål, tredje plats - slappna av och slutligen Fjärde plats - fysisk upphetsning inklusive sex!

Förklaringen till detta sägs vara att i Australien är de främst kvinnorna som lagar maten, och om då männen tvingas ställa sig och laga mat efter att ha kommit hem från jobbet kanske de inte njuter lika mycket av den som om den stod färdig på bordet när de kommit hem!

- Behövs det mer bevis på att män verkar sakna vissa delar?! Antingen så måste kvinnorna laga jäkligt bra mat därnere i Australien, eller så måste befolkningens sexliv överlag vara värdelöst. För jag har tänkt nu i flera dagar, och jag kan inte komma på en enda maträtt eller något ätligt alls som i ren njutning kan slå riktigt bra sex! ;)

Eller vad säger ni? - Mat eller sex?

puss puss//en lycklig caro<3

monday.

Överlevt ännu en helg, men nästan på målsnöret att det gick! Ville egentligen uppdatera om allt som hänt i helgen igår kväll, men då vägra blogg.se fungera, och nu är jag på andra sidan stan hos mamma :) har färgat hennes hår, ätit massa god torsk och nu väntar efterrätt bestående av färska jordgubbar och hallon - mamma påpekade även hur mycket hon tyckte om att fjäska för sin favoritdotter :) och när det kommer till ätliga ting är jag väldigt lätt att fjäskas med!

Tänkte även utnyttja söderläget och ta en promenad i sommarvärmen innan jag tar ett långt bad och pluggar körteori! Imorrn har jag min sista lektion med mongot, sen byter jag. Samt att jag ska köra med min moster resten av kvällen - körkort here I come! ;)

puss puss//en lycklig caro<3

tack darlings!

Jag vet inte riktigt om jag ska kalla det en utgång, jag tror jag håller mig till att det var en upplevelse, det vi gjorde och allt vi hann med! För visst måste man ha sådana kvällar med då man mest flyter runt i jakt på det bra? ;) Riktigt roligt hade jag iaf, var länge sen jag fick gömma mig bakom en pelare för att jag skrattade så mycket ;)<3


Sötaste någonsin<3


puss puss//en lycklig caro<3

wash my world

Solen skiner och jag känner redan här inne i lägenheten hur varmt och skönt det ska bli att komma ut och dö på filten! Radion står på 107.5, och jag förstår inte riktigt varför? Känns som jag kommit tillbaka till 12 år och inbillade mig att om jag kunde alla nyaste låtarna så var jag cool, men mjaa, jag är nog fast i mitt wannabe-cool-träsk fortfarande :) Men vad gör det när solen skiner och musiken är bra?

Försöker hetsträngabort alla onyttigheter som jag fått i mig de senaste dygnen genom att dricka en smoothie på banan, nektarin, jordgubbar och apelsinjuice - riktigt god och fullproppad med vitaminer, som förhoppningsvis motar ut allt onyttigt som flyter runt i kroppen! ;)
Vägrar räkna på hur många liter alkoholhaltiga drycker som slunkit ner under helgen och klappar mig istället på axeln för att jag stod emot halv två-maten från greken på torget! Hahaha!

puss puss//en lycklig caro<3