tröttnar aldrig

Insåg häromdagen att jag förmodligen läser min sista kurs i sexologi nu. För tillfället. Ska fokusera på krim ett tag. Fast givetvis kommer jag fortsätta läsa allt jag kommer över på egen hand. Skriva, forska och ständigt utvecklas inom fältet. För det tar inte slut och jag tröttnar aldrig.

Dessutom väntar jag på nästa stor grej, kommer bli magiskt.

valborg

Gick igenom lite album nu på morgonen för att se vad jag gjort de senaste åren under denna högtid. Är det ens en högtid? Folk har ju fått för sig att en ska supa ihjäl sig idag för att det är röd dag imorgon?! Eller så kanske det är den traditionellt bästa dagen på året då en ska demonstrera/manifestera viktiga saker. Men det är ju lite olika det där. 
 
2010: hej småttingar! Jag hade precis lärt känna Aleks, här var vi på någon pub i gamla stan innan vi drog vidare till Kolingsborg och dansade hela natten. Ingen majbrasa, men mycket dans och män.
2011: körde all in i Uppsala. Fy fan. Jag och Madde gick från Flogsta till centrum och började dricka vid 6.30 "för att det blev ju lättare att bära"... Sen höll vi igång resten av dagen. Never ever. 
2012: Jag var en av samordnarna för Colour of Love i Uppsala. Magiskt. Folk var fulla och glada, kondomerna haglade! Dock hade vi polisens "avlastningsplats" precis vid vårt tält. Så himla märkligt. Men kul dag! Vi åkte hem 21, totalt färdiga. 
 
I år blir det något så originellt som grillning i tanto. Lär bara vara mitt gäng och ca 50000 till! Pepp!

girth

Har hittat mitt bästa engelska ord - Girth
 
Det är fult, lite krångligt att säga och används alltid i humorserier när folk ska prata om kukars grovhet/omkrets. Dom pratar om det i SATC och nyss i Vänner, där pojkarna var upprörda över att "tjejer tycks prata om allt, tom grovhet". 
- så himla kul. Klart folk pratar om det? Det tänker jag tillhör rutinerna en går igenom med sina vänner, oavsett könstillhörighet. Det är väl en typisk detalj en kan dela med sig av?
 
Undrar hur mycket folk brukar dela med sig av sina erfarenheter egentligen? Om jag fick X hundra tusen kronor skulle jag göra en nationell studie gällande detta. Vore så intressant att ta reda på normer kring denna typ av beteende. Vad som anses som lämpligt/icke-lämpligt, ok/ och inte ok. Osv. Och ja, i denna typ av forskning skulle det kanske vara relevant att dela in folk efter könstillhörighet för att ta reda på lite mer om beteende utöver de sexuella praktikerna.
 

kvalitetstid

 
Måndag kväll - jag och kombon har kvalitetstid. Vänner är på i bakgrunden, vi går igenom det senaste, peppar och planerar kommande erövringar. Bästa starten på veckan med andra ord. Peace. 

kap

Var på vernissage för denna tavla för kanske två år sen, och idag såldes en del på Burlesk-loppisen. Vore på gränsen till korkat att banga. Kommer passa bra med bilden på M, Olof Palme och en kroki-bild.