nytt ord till vokabulären

Åh vad jag älskar att få tillskott i ordförrådet. Dagens ord: Pillow Princess - Detta är en kvinna som gärna vill ta emot och njuta av någon ger henom oralsex. Men som inte vill ge någonting tillbaka. 
 
 
Jag gillar ordet och jag kan verkligen se det framför mig, hur en person (behöver inte nödvändigtvis vara en kvinna) som gärna ställer upp på att bli oralt tillfredställld. Men när det kommer till ombytta roller har hen tappat lusten, vill göra något annat, sova, skeda, bli omsluten osv. Hur mycket personen ligger och trycker bland kuddarna kan nog variera. 
 
Och det ligger ju något egoistiskt i detta, att en gärna vill få njuta själv till max - men inte är sådär överdrivet pepp på att göra någonting tillbaka. I detta fall handlar det inte om att alla ska mätas på guldvåg och att alla inblandade ska få njuta exakt lika mycket och länge. Utan snarare att folk måste börja inse njutningsmomentet i att tillfredställa sin partner/partners. Hur hett det faktiskt är att få någon annan människa att njuta med något så enkelt som sin tungspets. 
 
Och det handlar absolut inte om att tvinga någon mot ens vilja eller att kräva något - för ni vet ju, är brakänslan inte kvar så ska en inte fortsätta ha sex. Utan jag pratar om ömsesidigt sex rakt igenom. Där en har en aktiv dialog med den/dom en har sex med. Är det då så att en ligger med en Pillow Princess och känner sig bortprioriterad - ta ett snack med personen. 
 
 

HÅKAN IKVÄLL!

Vaknade pigg strax efter åtta imorrse - och kunde inte somna om. Första gången på månader som jag inte ställer klockan och jag vaknar då av min egen exaltering. I dag ska det ske - Håkan avslutar sitt år med en konsert i Karlstad. Herre min gud vad jag är taggad. Visst har jag sett Håkan förr, men aldrig med en kärlek och jag har nog aldrig hånglat till Håkan live? Ikväll kommer det att ske. 
 
Men jag läser nu att portarna öppnar 19.30. Men att Håkan kliver på först 21.00. Vad ska vi göra fram till dess? Hemsidan föreslår bowling eller mat. Vem har nerver till bowling innan Håkan? 
- och när Håkan klivit av scenen vankas efterfest fram till 02.00. Blir därmed påmind om att jag befinner mig i den krogtätaste staden i landet. 
 
Och jag som inte ens dricker något i samband med konserter. Har aldrig gjort och förstår absolut inte nöjet. Om det är något en vill minnas är det väl en fantastisk och magisk konsert med sin idol? 
 
Jaja, så länge jag får svarta ner min älsklings kind med mascaratårar till denna och hångla med bultande hjärta till Valborg - så kommer detta år vara fullständigt komplett på alla sätt och vis. Att jag inte sprängs av alla känslor i denna lilla kropp?
 

kvinna kysser kvinna

Ett av mina stora mål i livet är att komma med på en googlesökning när någon söker på kvinna kysser kvinna. Hur många gånger har en inte gjort det och fått upp bilder på antingen bögar, heteropar eller andra irrelevanta motiv. Den enkla slutsatsen är ju att det finns alldeles för få bilder på flator. Kvinnor som hånglar gestaltas alldeles för sällan. Eller för stereotypt eller för den manliga blicken. 
 
Så jag tänkte att det skulle bli ändring på det. Och jag har ju ett helt liv på mig! Just nu kommer jag främst arbeta med detta par, ett enkelt val då det är jag och min tjej. 
 
 
Det är väl klart att det måste finnas bilder på alla möjliga sorters par, med skiftande kön, ras, ålder, sexualitet, religion, funktionalitet osv osv. Det börjar bli så förbannat tröttsamt på vita, snygga, heterosexuella par i alla möjliga sorters situationer. Jag vill ha förändring nu. 

otrohet online

Blev klar med denna igår och den har stannat kvar någonstans i maggropen. På ett ganska obehagligt sätt. Boken består av en enda lång mailkonversation. En person skickar ett julmail fel, får svar - och därefter är deras relation igång. Den ena har man och barn, den andra är singel. Dom chattar om allt, blir vänner, förälskade och pratar ständigt om att träffas för att se vad som skulle kunna hända...
- kan låta platt, men jisses. En slukar den på ett kick.

Och den fick mig att tänka kring otrohetens gränser. För det är ju något en själv måste avgöra och konstatera. Vad tycker en är ok och vad kategoriserar en som otrohet? Är det bara fysiska handlingar? Omslutande sex? Fantasier? Kärleksmail? Kontaktannons på knullsidor? Chatt? Hångel?
- oavsett vart ens gränser går, ett hett tips är att synka med sina dejter eller partners. Kan så lätt bli fel om en har helt olika gränser och synsätt på vad otrohet egentligen är. 

semester

Nu har mitt jullov äntligen kickat igång! Från en köttig termin till en veckas jobb i julruschen - till att nu sitta på ett tåg mot Karlstad. Ska få hänga med min tjej, se Håkan, hångla, vila och leka att skolan är på paus. Har så jävla värdefulla dagar framför mig.