peppen!!

Känslan i min kropp nu är lite för mycket för att hantera, så här kommer en sammanfattad lista på varför jag älskar livet så otroligt mycket just nu! Det är nästan lite för mycket känslor för att kunna hantera, men jag ska göra mitt bästa: 
 
  • det är PRIDE! Hela Stockholm är fullproppad med peppade människor och alla är lite extra glada, kära, kåta och lyckliga. Älskar Pride-veckan så otroligt mycket!!
  • mitt jobb, som gör att jag får ägna dagarna åt att arbeta med Pride!
  • min donna - på måndag firar vi phucking två år! Hur sjukt är inte det? <3
  • solen skiner och jag räknar med att den kommer att göra det både fredag och lördag!
  • jag och Ernst ska vara hjulvakter för RFSL`s flak under paraden
  • jag planerar en resa ihop med några av mina favoriter
  • i går natt stod jag i ett hav av människor iklädd bara underkläder - det går inte att skaka av sig den peppen
  • jag har fortfarande semesterdagar kvar, och eftersom sommaren knappt börjat så kommer det bli ljuvligt att vara ledig under soliga dagar framöver
  • jag är omgiven av så otroligt många fantastiska queens! Ibland när jag tänker på alla fantastiska vänner jag har i min omgivning så kan jag få hjärtklappning? Heliga Birgitta - jag har dom bästa, vackraste, klokaste, vettigaste och peppigaste människorna i min närhet. Och jag är tacksam över det varje dag <3 

sparkling

Gårdagen var magisk - festen var svettig och kaos. Det var katastrof och bestod av 800 pers i underkläder som köade. Kön gick in till festen, till garderoben, till toan, till dansgolven, till baren - och att alkoholen tog slut? 

Men, förfesten var magisk! Vi drack bubbel, målade regnbågsnaglar, sprayade oss med glitterspray och peppade. Åh jag älskar kvällar när förfesten blir sådär överdrivet peppig och fnittrig. Och jag älskar gårdagens häng! ❤️

Saga <3

I går var vi med Testpoint på Transfesten! Det är andra året dom har festen och upplägget är magnifikt: för transpersoner och deras vänner. Inga åldersgränser åt något håll och helt alkoholfritt. Ljuvligt upplägg. 

Vi var på plats mellan 20-23.30, så vi drog över med 1,5h pga pepp och häng. Så jäkla kul! 

Och mitt i allt var Saga Becker där! En annan blev helt darrig i knäna bara av att se människan. ❤️ Och för första gången på länge bangade jag på att ösa ur mig min kärlek. Blev så starstruck... Får göra det nästa gång vi springer in i varandra. 

Nu måste jag äta frukost, sen väntar ännu en lång dag. Och jag kommer vara i Pride Park hela dagen! 

Carmen och döden

 
Jag har läst flera av Karin Fossums böcker tidigare och det är en författare som jag delar tillsammans med syrran och mamma. En såndär bok jag brukar packa med på semestern och jag vet att vi alla tre kommer att läsa den. Det jag gillar med Fossums böcker är att de är korta, brukar vara ungefär 150 sidor långa? Och att de kan skapa så mycket känslor, hat och skräck - på så få sidor. Om jag ska beskriva Fossums böcker kort: hemska och skapar kalla kårar. De är vidriga på något sätt och får en att tänka. 
- det är ofta någon som mördats, samtidigt som historien sätter igång tankar och påverkar en psyke på något sätt. 
 
 
I Carmen och döden är det ett barn som drunknat. Barnet är ungefär 1,5 år - vilket gjorde att jag var tvungen att glo efter mini-trollet konstant, eftersom vi var vid poolen när jag läste boken... Iaf, ett barn har drunknat och polisen misstänker direkt barnets mamma. Föräldrarna är väldigt unga och ändrar historien kring vad som hände när barnet dog ständigt. Till historien hör att barnet har downs syndrom, vilket gör att föräldrarna blir misstänkta - eftersom ett barn med denna diagnos behöver vara under ständig uppsikt. Föräldrarnas ålder och barnets sjukdom diskuteras om och om igen samtidigt som föräldrarna ändrar historien. 
 
I boken får en dels följa polisens arbete, men också den unga mammans tankar via en dagbok. Trots att boken var så kort, kröp den in under skinnet på mig och skapade en obehaglig känsla i kroppen. Huvva. Språket är hemskt, då det verkligen påverkar ens tankar, resonemang och är en såndär bok som stannar kvar länge hos en. 
- OBS: är du gravid eller har barn skulle jag inte rekommendera denna bok. Det är väldigt hemskt och sorgligt med tanke på att den handlar om ett barn som skadats. 
 
 
Carmen och döden får fyra av fem palmer. 

156!!

TACK! Jag slog personligt rekord efter att ha hållit 90 minuter Snuskbingo inför 156 personer. Helt galet många!! 

Och nu ska vi iväg till nästa grej - Testpoint ska delta på Transfesten!