sexualupplysare och bokälskare

namnbyte och prickkastning,

Publicerad 2011-08-31 17:10:01 i Sex osv.,

C - Så syrran fick namn över sin mamma, och brorsan fick namn efter dig. Men varför fick inte jag heta Ulf?
P - Höhöhöhö! Men lilla gumman!! Det är ju ett pojknamn. Och du är en flicka. Hehe sånt går ju inte.
C- Määäh! Det där är ju förlegat! Så kan du ju inte resonera. Det där kommer vara överflödig info om några år och alla kommer heta exakt vad de vill.
P - Så bra då lilla gumman!
C - Japp. Så jag ska nog byta. Jag ska heta Jack!
P - Jack?
C - Japp.
P - Jaha?
C - Skulle du kalla mig för Jack dårå? OM jag nu byter?
P - Jag måste nog få vänja mig en stund först. Sen så kanske jag gör det.
C - Bra. Då blir det Jack.
P - Ja det förstås, Jack kan man ju heta som både pojke och flicka nu för tiden, så det kan jag kalla dig!


Och sen kastade vi prick med hans medicinkoppar, jag pratade om mina nya kurser medan han nickade instämmande. Jag dukade upp en ny bullängd och smög sen ut efter att han somnat mitt i en mening. På väg ner tryckte jag på femman, kom på att jag glömt en sak och stod sen kvar. Mannen bredvid mig tittade försiktigt på mig när vi kom till bottenplan, men jag förklarade att jag glömt en sak. Varför jag nu ens gjorde det för en främling? Men han såg nöjd ut och klev ur hissen.

papphammar,

Publicerad 2011-08-31 08:52:45 i min vardag,

Jag vet inte vad jag ska göra - vaknar upp med det jag tror är ögoninflammation Och kan inte hitta mina glasögon?


För att förklara hur bra jag ser känner jag mig ungefär lika kaxig som en liten hare bland ett dussin krokodiler...

Så nu måste jag bara lyckas ta mig till närmaste mottagning, få medicin och lösa det här med glasögonen. Som sagt, living the dream.

det är jag som är döden,

Publicerad 2011-08-30 22:02:04 i njuta,

Och den där känslan att passera spärrarna i tuben och veta om att en ska passera igen om mindre än fyra h. Ungefär lika kul som att sova med sminket på för att slippa sminka om sig tre timmar senare. Jag funderade även på att sova i jobbkläderna för att liksom slippa göra om proceduren med påklädnad, men där gick gränsen.

Finns det någon mer som får ont i ögonen när en sovit alldeles för lite? Jag får sprängade ont i både ögon och pannlob om jag böjer mig fram... Känns som att jag har ett gäng dvärgar som hackar sönder mig inifrån.Annars så har jag hunnit låna en miljon böcker till, som jag nu sorterat i kurshögar, läst ut två klassiker, sova en timme och ätit jordnötsringar till middag. Känns som att jag gjort det mesta möjliga av dagen. Nu ska jag kramas med Copacabana och somna framför Sally.
- och frågan är vart min personliga kock är? Jag skulle kunna döda för hemlagad lasagne och lite brösthår att somna mot.

tisdag,

Publicerad 2011-08-30 21:40:02 i min vardag,

Visst är det något speciellt med sjukhus? Jag får alltid ont i magen när jag passerar dessa byggnader och försöker ignorera att det ligger människor som har ont, är sjuka och kanske lider, försöker istället tänka på alla som får hjälp och blir friska.
Och det där med att hitta? Helst av allt skulle jag vilja att någon snäll kom och möte mig i entren, höll mig i handen och sa att det inte var någon fara alls och följde mig hela vägen till rummet. Som tog ned pulsen och såg till att jag inte gick vilse. Fast allra helst skulle jag önska att det inte fanns någon anledning att gå dit.

Allt är så tyst, fast det där desperata behovet av att vilja vissla som alltid dyker upp när jag är på bibliotek infinner sig inte, detta är en annan form av tystnad. Och jag fokuserar mest på att inte gå vilse.Vi fikar och när dom går igenom händelseförloppet hur han hamnade här slår det lock för mina öron och jag försöker hålla mig från att rinna iväg i en liten hög på golvet. Äter bulle från Gateau och låtsas att jag förstår allting dom säger fastän de lika gärna hade kunnat prata hebreiska. Min hjärna blockerar och vägrar ta in dessa termer och ord som handlar om sjukdom.

tre inkörsportar,

Publicerad 2011-08-30 04:59:34 i Sex osv.,

Hamnade i en ganska spännande diskussion igår/idag?, och dom kom fram till att det finns tre anledningar till att ragga:

 • för att en enbart vill ha hångel för kvällen - men det vill nästan ingen ha, så det är är det ingen som är ute efter heller. Det är något som bara sker.
 • för att få ligga - det är ganska vanligt men kan vara svårt.
 • för ett förhållande - men är en ute efter det, ja då gäller det att hålla i byxlinningen och inte ligga första kvällen. För vill en ha ett förhållande med någon gör en inte sånt. Då hör en av sig lite senare och ber om något mer seriöst, typ en fika.

Håller med till viss del, eller en liten del. Finns det fler anledningar till att ragga? Att en vill åt uppmärksamheten? Är uttråkad? Vill känna pirret? Vill ha bekräftelse? Vill ge bekräftelse? Välgörenhet?

inte mitt smartaste drag,

Publicerad 2011-08-30 04:54:16 i party-larty,

Jag sa till mamma att vara hemma senast 23, jag lovade mig själv att gå senast 24, och var sen hemma och nerbäddad efter 01... Vad kan en göra när gratis är gott och det finns roligt folk att hänga med?
- det blev dans, äckligt vin, raggningsförslag, skratt och en fin avslutning för kulmåndag.

Jag har nog aldrig längtat så mycket efter att få lägga mig i fosterställning som nu. Men direkt efter jobbet ska jag hälsa på personen som står för halva mina gener + fixa tusen kursböcker.min blandade litteratur,

Publicerad 2011-08-29 21:11:19 i Sex osv.,

Har hunnit hitta ungefär hälften av min litteratur till två av kurserna, till den tredje ska Jennie trolla med knäna eller så kommer jag få tömma spargrisen. Jag röstar för det första alternativet!
- på jakt efter böckerna sprang jag omkring bland religionsböckerna, lärarböckerna och min favvosektion - VNDP.


- här fick jag lite smått panik...

- för jag fattar inte ens titlarna. Men Jennie lugnade mig och sa att dessa stycken är till för att trycka in så jävla många svåra ord som möjligt. Hon kan allt, så jag litar på det.

- vad är det med att böcker om sex och genus nästan alltid är rosa? Min favvo Fanny Ambjörnsson släpper en bok om detta i sept.

- kommer sluka varenda en!

- och den här tog jag mest för nöjes skull!

den som gapar efter mycket...

Publicerad 2011-08-29 20:26:06 i Sex osv.,

N - Men asså guuud, ska du sluta jobba eller? Eller varför ska du läsa allt?
C - Men jag kände mig lite rastlös, och ja du vet.
N - Nej men asså shit vad jag är rastlös. Och shit vad jag inte ska läsa det där. Jag fattar inte ens vad du läser upp!

Kom äntligen in på en av mina universitet, och såg att första uppgiften ska lämnas in idag! Men det är lugnt, jag har ju till den andra sept på mig att hitta böckerna, läsa böckerna, förstå frågorna och svara på frågorna. Som sagt, lugnt.


Och jag kände mig som en alien när jag smög omkring på religionsavdelningen. Hur jävla mycket kan de ha skrivits om gubben med skägg? Dock hittade jag en liten liten hylla som handlade om homosexualitet och religion, den ska jag plöja när jag får tid. Typ hösten 2017.

Ska visa bilder på böckerna sen, jisses säger jag bara! Men jag har ju som sagt bett om detta själv, och jag kommer kicka! Ska smälta alla intryck från dagen genom kall öl tillsammans med finingar på Kulmåndags avslutning!

och ännu en,

Publicerad 2011-08-29 17:04:27 i Sex osv.,

Dessutom så spontanansökte jag till en kurs på folkuniversitetet, Sex och samlevnad för vuxna! Hur jävla bra verkar inte denna kurs?

Ur innehållet

 • anatomi
 • ömsesidighet och sexuell hälsa
 • att leva med HIV
 • myter och sanningar om sexuellt överförbara sjukdomar
 • normer och föreställningar kring samlevnad
 • livslång kärlek
 • BDSM-utlevnad och relationsanarki
 • andra sexualpolitiska frågor

Och jag inser att dessa fyra kurser är de första som jag någonsin både valt själv och ska gå helt själv. Eller gå och gå, 75% kommer jag ju läsa hemifrån. Men tidigare har jag alltid haft någon vid min sida. På THG hade jag HT, när jag läste genus hade jag Moa. Men nu är jag liksom helt själv. Hitills har jag iaf lyckats klura ut vad som är böcker och vad som är pdf. Och mailat alla fyra skolor X antal gånger...

utveckling och kunskap tack,

Publicerad 2011-08-29 16:55:12 i Sex osv.,

Jag sökte ju lite kurser för någon vecka sen, och fick veta i helgen att jag kommit in på tre utav dom, som börjar idag! Så som det ser ut nu så kommer jag studera 22,5 poäng sammanlagt under hösten, men jag väntar fortfarande på att fem andra kurser ska handläggas och förhoppningsvis ta in mig!

Hitills är det dessa:

 • Unga, sex och internet 7,5hp - Umeå Universitet
 • Sex för Guds skull. Sexualitet och religion 7,5hp - Uppsalas teologiska institut
 • Genus, litteratur och medier 7,5hp - Luleå universitetSå nu ska jag bara lyckas lära mig hantera tre olika läroplattformer, hitta litteraturlistorna, hitta kursplanerna, förstå om det är böcker eller pdf-filer jag ska läsa - sen är jag redo för ny kunskap!

Åh, jag känner mig helt pirrig! Gick förbi massa skyltfönster idag med glansiga block, tiopack med blyertspennor och bara suktade efter att få anteckna, stressplugga, den där ljuvliga känslan av att lämna in en text tre min innan deadline och den där känslan att få ett bra betyg.

i vems händer?

Publicerad 2011-08-29 16:25:25 i Sex osv.,

Vad tror vi om det som sker? Är det som Ekdahl sjunger bestämt redan innan vi föds? Är det någon Gud eller Gudinna som har oss som små marionettdockor? Jordens dragningskraft? Ödet? Hemligheten? Eller är det som Naddi säger, att allt sker av en anledning?

Oavsett vilket så vore det ju kul om en någon gång kunde förstå sig på varför vissa saker sker eller varför en springer in i en människa vid just den exakta tidpunkten och råkar befinna sig på samma plats... Vi bor ju ändå i en storstad.

saker att se fram emot,

Publicerad 2011-08-29 05:04:11 i njuta,

 • COL ska ha samordnarhelg och Robin ska bo hos mig!
 • Bokmässan i Göteborg (menyerna är redan spikade och jag är redan hungrig)
 • Anna kommer till sthlm <3
 • Mysmiddagar med HT!
 • krispiga promenader kring Djurgården
 • hångel
 • Eller kommer till sthlm <3
 • Heldag på Grönan med systrar och ungar
 • Jennis bröllop
 • 75-års fest i en svettig lokal i Gamla stan
 • + massa mer men nu måste jag kila till jobbet.

höstkänsla,

Publicerad 2011-08-29 04:56:02 i min vardag,

Är det nu sommaren sagt hej då och vi ska välkomna hösten med öppna armar? Söndagsbilagorna pumpar ut käcka "må-bra-tips för just dig!!" som innebär både stickning med lyxiga garn och myskvällar och frukostar med tända ljus varje vardagsmorgon för att vakna till liv...
- Skulle vilja att de där reportrarna ringer mig i mitten av okt och berättar hur de går med sina mysfrukostar och halvstickade halsdukar.

Jag vet inte om jag gillar hösten? Jag älskar att träden byter färg, krispiga promenader och att det är legitimt att banga utekvällar. Men annars så känns hösten så hotfull? Vi ska krama ut de sista solstrålarna, sitta på uteserveringarna trots att läpparna är blåa och sen överrösa lägenheten med kuddar i glada färger och trettio värmeljus i varje rum.
+ det där med kärleken, det är ju nu vi ska hitta någon. The höstpartner. Någon att hålla i handen när solen inte längre skiner och en helst av allt bara vill bygga en igloo av täcken och kuddar. För vem vill vara ensam när sommaren övergår till vinter?ps.  nej nu vet jag inte vart vi hamnde, jag tänkte egentligen bara tipsa om morgonens bästa låt. Och peppa inför Kulmåndag ikväll och Sommars stängning på onsdag.

tre år senare...

Publicerad 2011-08-28 19:28:44 i Sex osv.,

Vi kan säga såhär att ödet kickade mig gul och blå igår, och det bästa ögonblicket var när jag korsar ett dansgolv och på 7m avstånd får syn på ett gammalt ligg, som ser mig, och tar sin flickvän i handen och lämnar lokalen. Om de bytte dansgolv eller lämnade stället helt är fortfarande oklart.

Varför? Vad tänkte han att jag skulle göra? Berätta om vår natt för hans nya tjej eller? Det hände för snart tre år sen, jag hade krossat hjärta, var uttråkad och han var ett lätt byte. Jag trodde vi liksom hade kommit över det där pinsamma (från hans sida) som kan uppstå, men jobbar en på samma ställe så borde det väl gå över ganska snabbt? Tydligen inte...


Eller kan det vara den där detaljen om att han käkade illegala tabletter för att få kuken att stå som fortfarande är jobbigt att jag vet om?!

läs mina signaler!

Publicerad 2011-08-28 13:03:49 i Sex osv.,

- jag vill inte att du tar på mig
- jag vill inte att du tittar på mig
- jag vill inte att du köper öl till mig
- jag vill inte att du "bara vill kramas"
- jag vill inte att du pressar ditt ljumna paket mot min kropp
- jag vill inte att du pratar med mig


Igår var jag så arg att vi fick ta andningspauser gång på gång. Det var så jävla mycket folk som inte kan läsa signaler! Eller så skiter de fullständigt i det och tror att vi spelar svårflörtade?
 - men hur svårt är det att fatta när jag är vänd mot Ernst, tittar och sjunger endast med Ernst, så fort någon rör mig klappar jag till handen och när en kropp pressas mot min byter jag plats, puttar bort och slutligen skriker NEEEEJ!


En man tog gång på gång tagit i mitt hår, ville köpa dricka, viska saker eller bara klappa på mig? Vad är hans jävla problem? När jag skrek trodde jag nästan han skulle börja gråta.

Det är min kropp och det är jag som avgör vem eller vilka som får vara nära, ta på mig eller titta på mig.


ps. Det är stunder som dessa som jag och Ernst planerar att en borde samla ihop alla äckliga karlar, stänga in dom i Stadion eller Globen och tända på.

stockholm, jag är besviken.

Publicerad 2011-08-28 12:31:38 i party-larty,

Detta ska alltså vara en huvudstad, tursiter vallfärdar dagligen för att komma hit och möts av vadå? Dött uteliv och äckliga karlar! Men vad kul, hit återvänder vi gärna...

Och vi som som redan bor här har väl redan vant oss vid allt det värdelösa? Igår kan ha varit den äckligaste utgången i mannaminne och jag stod till sist bara och skrek åt alla äckliga människor som inte kan läsa signaler.

Vad hände med Stockholm och vad händer med utelivet? Det är ju dött! Och sämst!


Kära stad, du har två chanser att shapea upp dig, F12 imorrn och Sommars avslutning på onsdag. Bring it!

caro och ernst,

Publicerad 2011-08-27 22:34:20 i party-larty,

Det där med att äta massa buffé innan en ska ut och dansa kanske inte är den skarpaste idén vi haft hitills. Men gott var det. Två tallrikar mat och en tallrik efterrätt, tur att det finns stretchkjolar...

Nu ska vi svepa det sista och sen ska vi ut och göra stan osäker. Ungefär lika hippa som Magnus Uggla 94!
ps. höstens låt? http://www.youtube.com/watch?v=c2pmVwFryV8

swordcrossing?!

Publicerad 2011-08-27 19:10:47 i Sex osv.,

Under en diskussion om trekant:

C - Nej, jag vill inte ha med en till brud, det är bara så jävla mycket tjoller med tjejer. Never ever!
X - Men du kan ju glömma att det blir swordcrossing!
C - Sword vadå sa du?
X - Ja, asså två killar!
C - Eh okej.
X - Ja, så då får det bli en tjej! Jag föredrar ju brunetter, men kanske en blondin för att skapa lite kontrast?
C - Och vart hittar vi en brud som är blond, har mindre bröst än mig och sämre i sängen i mig?
X - Ja det där med att hon är sämre än dig blir nog inte svårt...
C - Tack. Men seriöst så tror jag inte det kommer funka.
X - Men du kan väl tänka på det? Och jag fyller ju inte förrän i februari!Om vi bara bortser från diskussionen, Swordcrossing?! Är det fler av er som hört det uttrycket? Varför används det? Jag förstår ju själva innebörden, två svärd som krossas = att det är två kukar med i trekanten... Men liksom svärd? På riktigt, svärd?
- hur fantastisk är inte den nivån som kukbärarna lägger sig själva på eller läggs på? Typ "Jajamänsan, här går jag omkring med ett svärd kring benen. Så pass på!".

Och vad skulle då motsvarigheten vara för fittan? Livets källa tycker jag låter ganska maffigt. Kanske inte så sexigt, men mäktigt.

iphonetricket,

Publicerad 2011-08-27 19:07:17 i Sex osv.,

I väntan på Ernst tänkte jag dela med mig av ett av mina bästa tips när det kommer till ragg och ligg.

Ni vet hur lätt det är att skicka iväg det där onödiga smset, som egentligen inte är en fråga, eller är för på eller bara rent allmänt överflödigt. Som inte leder till annat än ett icke-svar och ett ångestskrik så fort du fått leveransrapporten. Hur många har inte gjort detta?!


För att undvika detta så föreställer jag mig att alla har iphones eller den typen av hipp mobil där alla sms från samma person ses på samma ställe. Så skickar jag ett sms till X så blir det en bubbla, sen blir hens svar en bubbla och så blir mitt svar ännu en bubble.
- men om jag då skickar två sms på raken så blir det ju två bubblor från mig ovanpå varandra...

Bara den föreställningen skapar rysningar hos mig, och även om jag inte vet vilka som har denna funktion eller inte så föreställar jag mig bara att alla har den. Och på så sätt sker det väldigt sällan att jag skickar två sms på raken till en och samma person!


Varsågoda!

you can call me Al,

Publicerad 2011-08-27 18:58:38 i party-larty,

Jag har tappat bort min älsklingsklänning och glömt det viktigaste sminket hos mamma. Men vem kan bry sig om sånt när jag ska bjuda min bästis på middag, solen skiner och vi ska dansa hela natten? Dessutom har den här dagen varit fantastisk, så kvällen kan nog bara bli bättre...


rött + rött kan aldrig bli fel,

- och min bebis är tillbaka! Gissa vem som ska dokumentera ALLT igen!!

finast,

Publicerad 2011-08-27 14:00:41 i njuta,

Nu ska jag och Ernst fingå runt Djurgårn, vilket innebär att vi ska palla hela varvet utan att bli svettiga... Solen skiner, en kaffe i handen och en bästis som får en att skratta efter varannan mening, behövs det något mer än det?
- förresten, solglasögon, det måste väl vara den bästa uppfinningen för bakfylla people som vågar sig ut ur lägenheten dagen efter?

paradise,

Publicerad 2011-08-27 13:29:23 i Sex osv.,

Vilken kväll, då min vilja och energi inte är synkade så blir det en punktlista. Och utan bilder, så använd fantasin för kameran kommer jag inte hämta förrän senare idag.

 • Först drack vi vin hos mig och sen sprang vi bland hundratals människor till Paradise,
 • Där jag greppade Natti bakifrån och hon höll på att kissa på sig av nervositet då hon gömt sprit mellan benen...
 • Sen blev det dans, väldigt mycket dans och svettigt var bara förnamnet.
 • En transa gick förbi och tog ett stadigt tag om mina bröst? Varför är det ingen som vet?
 • Mitt i dansandet var det en förmodad kukbärare som började greppa mig, alltså gick igenom min kropp del för del, och vi stod rygg mot rygg, och när han kommer till där kuken förmodligen skulle vara så vänder han sig om med en väldigt förvånad min... Kul!
 • Glass med smarties och kolasås är det nya istället för glass med varma hallon.
 • Sen stängde stället, folk drog hem och jag mötte upp en söt, bjöd på glass och sen åkte vi hem till mig!

Nu ska jag försöka vakna till liv, äta en häst, duscha, bränna mina lakan och sen träffa Ernst! Är inte det första och största regeln när det kommer till ragg, ligg och dejting - never ever låt två olika karlar sova i samma lakan!!

tre apor och håkan,

Publicerad 2011-08-27 00:00:38 i party-larty,

Jag tror jag börjar få gråa hårstrån, kan en få det av tristess? Eller liksom av att vara för exalterad och sen behöva vänta? Fredrik, vart är du?

Nu är det Håkan på repeat, ragg via sms, tjatter med Bull på telefon och jag kan inte sitta stilla. Tur att jag har tre apor som håller mig sällskap.

M - Nej, nu går jag och lägger mig!
C- Godnatt mamma, ses sen!
M - Jo du vet, det finns ju dom människor som faktiskt sover några timmar om dygnet.
C - Mhm, titta nu istället på min fina blus, och min fina mössa!
M - Fin blus, men mössan var ju sådär. Eller inte.
C - Men det är ju ändå inte du som ska bära den! Dessutom är det typ tio grader på mitt jobb och Madde sa att jag var söt i den!


Ganska mysigt att känna sig som en trotsig trettonåring då och då. Fast när jag var tretton var alla samtal skrikandes från min sida, och tre apor gjorde inte mig sällskap. Fredrik, skynda dig nu!

att tala eller inte tala...

Publicerad 2011-08-26 23:22:40 i Sex osv.,

Sitter och tänker samma tanke som jag tänkt hela dagen, eller sedan igår natt
- vad är okej och inte okej att säga i sängen?

Det finns två aspekter - vad tycker du är okej i sängen?
- vad är allmänt accepterat att säga?
Och vad är inte okej, alls?

Kör frågorna några varv i hjärnan, gå igenom vad du fått höra, vad du kanske vill höra och vad du absolut inte vill höra? Känn efter, hur reagerar magen, könet, och hjärnan? Lämna en kommentar om du vill.

dase,

Publicerad 2011-08-26 23:07:25 i Sex osv.,

Är inte det det allra fulaste ordet i världen? Jag har alltid tyckt att Kulör är det fulaste ordet i det svenska språket, men jag tror nog att dase knep första plats idag när Ellen smsade det och jag skrattade högt på bussen...

Vem eller vilka använder detta ord? Usch, det går rysningar genom hela kroppen. Det kan ju inte finnas någon form av smicker i ordet dase? Känns mer som en förolämpning... Jag tänker på något skrumpet, visset, lite ruttet, något som en helst vill ha på avstånd och absolut inte i någon form av kroppsöppning.

Nej, ny dejtingregel. OM jag mot förmodan träffar på en kukbärare som använder denna typ av vokabulär i sängen så får jag helt enkelt ta mig på kläderna och gå hem. Och om jag mot förmodan råkat dra med honom hem får jag låsa in mig på toan och prata genom dörren och be honom vänligt men bestämt att gå hem. Och inte spara mitt nummer.ps. annan synonym för kuk som är förbjuden i sängen är "snopp". Det ordet tillhör barn och personer som inte nått tonåren, en åldersgrupp som jag leker lekar med och inte ligger med.

svettas!

Publicerad 2011-08-26 22:55:45 i party-larty,

Klimakteriet som hälsar på i förskott? Tropisk värme i butiken? Sommarens sista kyss? Andra människors andetag? Trasiga fläktar? Eller bara ren exaltering?
- jag är så taggad inför ikväll och imorrn att jag inte kan sitta stilla! Ernst smsa att hon skar sig när hon rakade benen för att hon är så exalterad, jag svarade att jag tom köpt nya undies inför vår middag och utgång!

Dessutom har jag hunnit bränna pengar på annat snyggt, allt från blus till mössa och jag förklarade för Madde att jag är som allra snyggast dagen efter lön. Allt jag provar bara passar och gör mig ännu snyggare!

M - Titta Caro! Jag hittade blusen du ville ha! I nästan din storlek!!
C - Tagen! Så jävla jävla bra! (då hade vi redan varit i tre butiker...) Nu måste jag bara hitta mina röda undies!
M - Aha du tänker så! Så att det syns igenom?
C - Så långt hade jag inte tänkt, men jäkligt smart idé min kära! Det kör vi på!


Så nu inväntar jag bara Fredrik, vi ska dricka vin och sen väntar natten. Sommaren är inte slut och jag måste inviga min blus. Puss!

en brasse,

Publicerad 2011-08-26 17:50:13 i Sex osv.,

För att sammanfatta de 32 min som det tog att göra detta:

- det gör jääävligt ont! Så ont att andan liksom försvinner.
- det finns två sorters vax som används till olika sorters hår.
- det är kanske för vissa lite obekvämt att ligga och fläka ut sitt allra innersta, vilket en gör om en vill ta bort allt. Ju mer du vill ta bort, desto mer får du sära, lyfta på benen och fläka ut dig.
- antingen så är det du själv som håller och pillar medan personen som ska vaxa håller sig till att vaxa, eller så är vaxningspersonen med och håller lite. Det föredrar jag.
- jag skulle inte säga att det finns något erotiskt eller eggande alls över detta moment, det känns mer som en light-misshandel av mitt allra käraste. Som jag betalar för...
- men det är så värt det, väldigt värt det.

fem år och två år senare,

Publicerad 2011-08-26 10:49:25 i min vardag,

Ikväll för fem år sen drack jag upp hans öl och sen hånglade vi resten av natten. På måndag morgon bar jag halsduk i skolan för att dölja sugmärkena som gick från nyckelbenen och upp över käklinjen.
- och det var början på vår historia.


Tre år senare satt jag med krossat hjärta, krossat av samma person som jag nyligen höll på att avsluta historien med och inväntade ett svar hurvida jag var döende eller inte. En kvinna gjord av hårdaste sten berättade hur det låg till och jag fick domen Hepatit C. Efteråt åkte jag och mamma hem som i en dimma,

M - Hörde du,
C - Nej.
M - Men minns du,
C - Nej.
M - Men vet du ens vad din läkare heter?
C - Nej.


Ytterligare två år har passerat och för exakt ett år sen fick jag på papper att jag äntligen var virusfri och helt jävla frisk! Hur mycket har inte skett på fem år, på tre år och under det senaste året?

ring klocka ring?

Publicerad 2011-08-26 09:32:43 i Sex osv.,

D - Har det hänt något kul sen sist då?
C - Nja, jobbat med ett manus och mest njutit av sommaren, du då?
D - Ja, eller jag jobbade med en kändiskock, på hans restaurang! Du kanske har hört talas om honom?
C - Vem vem vem? Jag älskar honom nog!
D - Vet du vem Markus Aujalay är? Han var det, på hans ställe i Vinterviken!
C - Skämtaru nu eller? Jag älskar ju honom!! Och det är ju där jag växt upp!
D - Ja, han är ganska ball. Har du växt upp i Vinterviken?
C - Ball? Han är bäst! Och ja, vi hade massa gympalektioner där som jag visserligen inte var med på, men det där är ju mina trakter. Jag dör!
D - Mm, det var kul.


C - Du fattar väl att när jag berättar detta för mamma, så kommer hon vilja att vi gifter oss!
D - Ehh okej och vad ska du säga? "Han den där killen jag knullar, han jobbar med Aujalay?!"
C - NEEEEJ! Då skulle hon ju dö innan hon hörde det där om Aujalay!! Nu passar du dig!
D - Hehe okej, säg nått annat då.
C - Ja, det viktiga är ju att jag ska skryta för alla om det här. Aujalay.

endorfiner!!

Publicerad 2011-08-26 09:26:56 i Sex osv.,

Somnade utpumpad - vaknade utvilad! Och trots att solen vilar så är det en fantastisk dag! Åh, jag är helt fylld med energi, så jag ska ut och springa!
- brukar ni också göra så om ni vaknar innan klockan egentligen ska ringa, så har ni liksom den tiden till godo att göra saker som egentligen inte ingår i schemat?

Gårdagen var fantastisk, mysig och trevlig, precis som resten av helgen kommer att bli:

Fredag
- lunch med HT
- vaxning
- utgång med fina Fredrik! (teman: ragga, dansa, dricka!)

Lördag
- äta middag med Ernst och röja på stan! <3

Söndag:
- ta en vända på Djurgårn!
- göra vegetariska matlådor! (kanske inte så jäkla spännande, men vill mest skryta om det...)

en liten hälsning till gud,

Publicerad 2011-08-25 17:29:16 i Sex osv.,

Käre gode gud!
Jag vet att du och jag inte direkt är bästisar med varandra, vår kommunikation brukar mest bestå utav att jag hytter med näven åt himlen och svär över olika saker. Men nu har jag faktiskt en allvarlig sak att be dig om,
- jag vill aldrig bli den sortens partner som torkar min käreste kring munnen med en servett!


Helt jävla seriöst, vad är det för fel på personer som gör så? Och vad är det för ännu större fel på personen som tillåter det? Det är inte ett dugg jävla gulligt och jag mår illa varje gång jag ser det. På barn är det helt okej, men när en är kapabel till att torka sig själv, ja då ska en göra det!
- det finns nog få saker som jag stör mig lika mycket på när det kommer till kärlekspar som detta dumma fenomen.

Med vänliga hälsningar//Caro!ps. dock om jag blivit jäkligt på kanelen och kräkts, då får min partner gärna se till att jag helst inte spyr ner mina converse eller i handväskan. Tack på förhand!

kex eller kärlek?

Publicerad 2011-08-25 16:27:27 i Sex osv.,

En kund gjorde ett signaturköp idag och jag tittade på hennes körkort, först kunde jag inte förstå varför jag reagerade på hennes förnamn, men det var som om något undermedvetet stack till inom mig. Men jag kunde inte komma på varför?

Efter en stund började jag tänka på kexsorten? Men visst att jag gillar kakor, men varför skulle jag reagerara på det? Det kändes inte som det var något en reagerar över...

Sen slog det till och jag kom på varför jag reagerade på namnet. Men att det först ska påminna mig om kexet och i andra hand om henne, kändes inte lika bra i magen. Och jag blir återigen påmind om att min hjärnas reaktion och skyddsköld att radera allt som skadar och gör ont är väldigt effektiv.

I´m gonna get...

Publicerad 2011-08-25 16:19:13 i Sex osv.,

Alla ni som sett SATC-avsnittet där Carrie lyckas övertala Samantha att följa med henne till San Francisco, och minns den där lilla visan som sjunger på - ungefär densamma sjunger jag på nu!
(för er som inte sett avsnittet eller memorerat vad hon ska få göra, ni kan ju föreställa er...)

Dessutom kommer jag få hemmalagad middag, sicken lyx! Så jag ska dricka några koppar kaffe, hoppa in i duschen och vaxa benen. Kanske tom anstränger mig och drar fram dammsugaren...


- nu ser jag att frisyren är en aningens sne, men jag gillare!


- dagens tips, har ni någon gång vägarna förbi Estland, köp på er vax. Det är halva priset om en jämför med Sveriges priser.

min qvinna!

Publicerad 2011-08-25 05:08:58 i Sex osv.,

Vad är det med Pocketgrossisten och kategorier? Senaste tillskottet i högen är kategorin "kvinnor"!

Så jag funderar lite över vilka böcker som kommer hamna där, och till vilka riktar sig kategorin?

- enbart kvinnor ska läsa böckerna
- böckerna handlar enbart om kvinnor
- det är enbart kvinnor som skrivit böckerna
- och vad definerar PG som kvinnor?


Och kommer det komma en kategori för "män"? To be continued...


ps. jag tog hem boken igår som hamnade i denna kategori, och den verkar fantastisk!

ingenting.

Publicerad 2011-08-25 05:01:54 i min vardag,

H - Vad ska du göra idag efter jobbet Caro?
C - Ingenting.
H - Vaa? Ska du inte göra någonting? Ingenting alls?
C - Nej. Faktiskt inte. Jag kanske tar en promenad, jag kanske tar ett bad, kanske äter middag, kanske går och lägger mig direkt.

Visst är det skönt att ha sådana dagar ibland? Jag + 75% av Stockholms befolkning träffades på matbutiken i götgatsbacken och jag fyndade vegetariska maträtter...

C - Kolla mamma, falafel!! Och några andra små vegetariska grejer!
M - Åh herre gud! Men varför?
C - Vadå varför? Typ att det är mat? Och det var rea?
M - Jaha, pjuuh! Jag trodde du hade fått för dig nått nu igen! Typ att du ville vara vegeterian eller vegan, hehe!
C - Nej. Det var rea och jag behöver ändå nya matlådor.
M - Haha tur. Annars hade du inte fått följa med till Göteborg!!


Vad är det en säger - äpplet faller inte långt från trädet? Att jag är en köttlover har jag ärvt i rakt nedstigande led! Sen tog jag en timmes promenad och läste Söderberg till jag somnade. Perfekt.

och i vilken hage vill du leka i?

Publicerad 2011-08-25 04:55:38 i Sex osv.,

Smsade med ett gammalt ragg igår, och jag hann knappt fråga hur han mådde innan jag fick som svar att han träffade någon nu och att det vore bra om vi inte sågs...
- hahaha! Så jäkla kul reaktion!

Visst att ligg var min huvudfråga i smsandet, men jag kan väl iaf få ställa frågan innan reaktionen?Fast på något sätt är det ganska skönt att ha det avgjort så fort som möjligt. Så vet en liksom i vilken hage en ska stoppa honom. Han är alltså den typen som inte kan ta en kopp kaffe utan att sitta och tänka på att vi har gjort både det ena och det andra. Typ som 97% av mina ligg...

tre år senare, i bilder.

Publicerad 2011-08-24 09:27:58 i party-larty,

Jag dör! Jag älskar att jag varit så flitig med kameran sen fb kom in i mitt liv. Jag har dokumenterat nästintill var enda jävla utgång sen jag blev 18. Helt fantastiskt att bläddra igenom, hur mycket har vi inte hunnit med?

Här är tre från den födelsedagen, hur små är vi inte?

ps. och jag bara älskar att klockslaget är angivet. När jag får tillbaka min kamera så är det första inställningen som ska ske!

redo att spricka.

Publicerad 2011-08-23 09:17:07 i min vardag,

Har ni någon gång gått på osäker is. Steg för steg och det knarrar, det knakar och osäkerheten sätter sig i halsen och på andningen. Det sipprar upp vatten i stegen. Det blir svårt att andas, paniken är redo att svälja en hel och själen gör ont av all rädsla.

Osäkerheten om en kommer klara det gör sig tydlig och en rädsla omfamnar och klamrar sig fast. Vilken sekund som helst kan isen spricka och en slukas av det stora, mörka och iskalla.


ungefär så mår jag.

tisdagspepp,

Publicerad 2011-08-23 08:53:31 i Sex osv.,

Om ni någon gång skickat ett sms för mycket, puffat lite för snabbt på FB eller bara känner att ni är lite för ivriga mot ett ragg medan den andra personen är lite mer lugn. Då funkar det alltid att peppa med denna låt:

http://www.youtube.com/watch?v=mr3kpndrHmk


Inte för att jag någonsin skulle känna så. Never ever.

hennes grej liksom,

Publicerad 2011-08-23 08:52:00 i party-larty,

F12 igår var lagom, väldigt mycket kids som dansade in skolstarten iklädda helsvarta kläder och neonband kring handlederna. Samtidigt som Blümchen spelades på repeat?

Och ni vet alla de där miljoner gånger en springer in i folk en "känner", varför varför varför? Igår hängde jag liksom med en som hjälpte mig med en prismärkare på Willys Älvsjö hösten 2008? Och hans andra nyblivna bästis bet mig! För det var "hennes grej liksom"?! Jag har fortfarande märken...
- sicken tur då att jag bet tillbaka och slog henne i vem som kunde bitas bäst.


"Min grej" är iaf ball. Eller den är iaf bättre än kunna göra vassa bitmärken. Jag kan stoppa in min hela knytnäve i munnen, och det är inget jag skryter med så ofta. Det är ju inte så att min sexappeal skjuter i höjden av det...


Rhodos bargata och klockan är väl 21.47?

galen lejonhona,

Publicerad 2011-08-22 17:54:46 i min vardag,

Sex scener, en lunchrast:

 • Har ni någonsin sett en djurfilm? Jag tänker på de där gamla lejonfilmerna där Arne Weise är speakerröst, och det går tydligt att se hur häftiga lejonhonorna är under jaktsäsong. Så känner jag mig nu. Adrenalinet pumpar och jag skulle kunna döda. Ibland undrar jag om det är en del av ryggraden, att en liksom vill skada folk som hotar ens näraste? Nu blir det visserligen inget mord, utan bara en polisanmälan.
 • Ett fint mail och jag gråter i lunchlådan. Jisses, hur mycket kärlek, saknad och känslor kan ett hjärta bära? <3
 • Sista kunden bad mig bokstavligen att "kila och hämta boken, snabbt"!, och jag tittade på kärringen och undrade om hon skulle gå på om jag låtsades vara döv. Men kärringen vann och jag fick kila.
 • F12 ikväll och jag kommer sakna Ellen. Men det är ju näst sista måndagen och det kan inte bli mer sommarkänsla än F12!
 • Karin Boye, vilken pärla! Hur bra är inte hon? Och Hjalmar Söderberg, fantastisk!
 • Ernst kommer till sthlm till helgen och jag känner på mig att det blir dans, fest och galna äventyr! Jag blev så exalterad när jag ringde och skrek så mycket att hon var tvungen att lägga på. Det blir så ibland. Att jag blir för glad och exalterad, Ernst orkar inte lyssna, får huvudvärk och måste lägga på. Så fint <3

krispigt,

Publicerad 2011-08-22 15:23:18 i min vardag,

Känner ni också att vi snart börjar gå mot hösten, än är det fortfarande sommar för F12 har öppet och jag har shorts på jobbet. Men snart så. Finingar lämnar stan för att fortsätta plugga, skolorna kickar igång och överallt går folk med nya block, vässade pennor och alldeles för många böcker.

Nya äventyr. Förväntningar. Planer. Blanka blad.


Just nu känns det som att vi är inne i en period då vad som helst kan hända. På ett andetag kan världen vändas uppochner, på både gott och ont. Weeping Willows är på repeat, och kanske att jag också hittar någon till vintermörkret som vill hålla om mig medan jag sover och vill ge mig hela sin dag? Osäkerheten vinner över förväntningarna. Så mycket som aldrig sägs och löften som aldrig delas. Men, fortfarande något som kan likställas med hopp.


För visst kommer det bli en bra höst?

det här med att negga,

Publicerad 2011-08-22 14:41:07 i Sex osv.,

Jag tror jag har kommit på mig själv med att göra det ett antal gånger, och jag skäms som ett djur varje gång jag i efterhand reflekterar över om det varit en neggning eller inte? Så jävla värdelöst. Och det som är ännu mer värdelöst är ju att det funkar...

en bra kvinna reder sig själv, typ.

Publicerad 2011-08-22 14:21:11 i Sex osv.,

Ni vet när en verkligen är peppad på att gråta, halsen börjar redan bli skrovlig och tårarna ligger redo att pumpas ut. Jag hade släckt ner, kombon var borta och jag skulle precis sätta mig ner och tokböla i duschen när jag ser att vattnet liksom inte rinner ner. Och rummet börjar sakta vattanfyllas...


Har ni någon gång rensat ett avlopp? Där personer med långt hår bor?
- sist jag gjorde det grät jag, ringde pappa och sen kräktes jag.


Så jag hade lite olika alternativ igår natt:
1) ringa syskonen? Jag vet att dom alla tre älskar mig, men inte så pass mycket att de vill åka 10mil för att rensa mitt avlopp
2) föräldrarna? Pappa är på landet och mamma skulle antingen kräkas eller kräva whiskey. Och det har jag ingen.
3) mina vänner - nja, dom älskar mig nog också väldigt mycket, men dock inte tillräckligt för att rensa mitt avlopp.
4) wannbe-ligg? Jag har ju ingen partner, men för några få sekunder önskade jag det. Så hade jag kunnat klämma fram några krokodiltårar och fått henom till att göra det.


Men nej, istället smög jag ut naken i lägenheten, rotade fram diskhandskar och rensade själv. Att jag inte dog av äckel är ett under. Men jävlar vad jag kände mig duktig när det var klart, gjorde tom några Rockyhopp!


ps. ny ragg-regel, aldrig ta hem någon med hår som går nedanför axlarna. Och skulle det råka hända får den personen helt enkelt inte duscha. Låter väl helt okej?

kanske plugga lite?

Publicerad 2011-08-22 14:08:36 i Sex osv.,

Utbildningar

Prio
Anmälningskod
Utbildning
1
HKR-31075
(Sen anm.)
Sex och samlevnad ur ett hälsofrämjande perspektiv
7,5hp Blandade tider, Halvfart (50%) Fristående kurs
Internetbaserad distansunderv
Högskolan Kristianstad, Ortsoberoende, HT 2011

2
UMU-23000
(Sen anm.)
Unga, sex och internet
7,5hp Blandade tider, Kvartsfart (25%) Fristående kurs
Internetbaserad distansunderv
Umeå universitet, Ortsoberoende, HT 2011

3
UU-59632
(Sen anm.)
Sex för Guds skull. Religion och sexualitet
7,5hp Blandade tider, Kvartsfart (25%) Fristående kurs
Internetbaserad distansunderv
Uppsala universitet, Uppsala, HT 2011

4
LTU-13073
(Sen anm.)
Genus, litteratur och medier
7,5hp Ingen undervisning, Kvartsfart (25%) Fristående kurs
Internetbaserad distansunderv
Luleå tekniska universitet, Luleå, HT 2011

5
SU-37150
(Sen anm.)
Genus och sexualitet
7,5hp Dagtid, Helfart (100%) Fristående kurs
Normal undervisning
Stockholms universitet, Stockholm, HT 2011

6
SU-26610
(Sen anm.)
Ojämlikheter, genus och makt i Latinamerika
5hp Kvällstid, Kvartsfart (25%) Fristående kurs
Normal undervisning
Stockholms universitet, Stockholm, HT 2011

7
SU-26577
(Sen anm.)
Spanska, Genus, klass och etnicitet
7,5hp Dagtid, Kvartsfart (25%) Fristående kurs
Normal undervisning
Stockholms universitet, Stockholm, HT 2011

8
HIG-15212
(Sen anm.)
Sexualiserat våld, prostitution och trafficking
7,5hp Dagtid, Halvfart (50%) Fristående kurs
Distans
Högskolan i Gävle, Gävle, HT 2011


Jag kom nyss på att jag liksom inte sökt ännu till några kurser inför hösten, så bättre sent än aldrig? Sen att flesta kurser börjar antingen denna vecka eller nästa vecka, det löser sig! Jag saknar att lära mig nytt och känner mig nästan tom i skallen. Så lite blandade kurser kan ju alltid vara bra. Sen det där med att två kurser är på avancerad spanska, det löser sig alltid...

fina katerina!

Publicerad 2011-08-22 12:03:07 i njuta,

Åh, vilken fantastisk start på dagen jag haft. Sovmorgon till tio, låg och läste Hjalmar Söderberg i någon timme, och sen gick jag och hämtade paket! Jag älskar dom där små lapparna från posten, för när det är adresserar till Caro Wikbro vet jag att det är från någon jag känner.


- hur glad blir en inte av detta? Bästa peppen ever! <3

- fjärde delen i serien om Cecilia Lund! Kan vara den bästa romanserien just nu.

- åh, mina små bebisar! Dessa två + en till har jag läst manuset för. Så stolt jag är över att ha dom hemma! Och jag har liksom bara läst manuset, fatta när jag själv skrivit mina egna böcker!! Dessa är de två bästa ungdomsböckerna som finns. Alla kids från 12 och uppåt ska läsa dessa, nu!

no more reunion

Publicerad 2011-08-22 11:50:28 i min vardag,

Nu har det gått en vecka sedan vår reunion, och jag har drömt om klassen varje natt sedan dess. Inatt drömmer jag att Ludde plingar på och vill utvärdera och hämta tillbaka massa saker som är hans? Så det slutar med att vi står och rensar ut städskåpet och matförrådet och jag står där med armarna i kors och ba "Men dom har makaronerna är från våren 2008, dom är typ dina. Och ta dom där gamla tvålarna."
- och sen fortsätter det med att det plingar på dörren igen, och då ska vi ha ännu en reunion hemma hos mig!


Igår natt drömde jag att det var krig. De onda mot de goda och vi slogs med magiska krafter. Mitt i detta världskrig räddar jag livet på en flicka och hittar en väg ut, men innan vi kommer fram möter vi Linn och Jonna, som vill börja prata framtiden? Och det slutar med att dom sitter och asgarvar (under världskriget!) åt mina framtidsmål om att bli sexolog. Jonna tom gjorde citationstecken i luften...Visst det var kul att träffa alla igen, och jag skulle nog gärna träffa några fler i mindre doser. Men med tanke på hur mycket jag hade druckit, och att jag knappast minnns ordagrant och att jag höll det där talet så drar jag mig nog tillbaka ett tag. Så kul ide, men jag träffas nog närmast år 2014.

flatlöss?

Publicerad 2011-08-22 00:19:05 i Sex osv.,

Anna - Eeh, Caro! Har du haft flatlöss?
C - Nja, inte vad jag vet? Vadårå?
A - Den där krämen i kylen...?
C - Jaha haha den! Ja nej, jag och Ludde hade skabb där ett tag.
A - Jaha, för det var ju så mycket fräschare.
C - Jaaa du skulle ha sett! Dom byggde liksom gångar på händerna!!
A - Men varför har vi kvar tuben?
C - Den går ju inte ut förrän 2012, känns ju onödigt att slänga.


- förresten, hur jävla vidrigt vore det inte att hitta en sådan tub hemma hos ett ragg? Eller typ kräm mot kondylom eller en veckokarta för klamydia. Kul sätt att få veta att ens ligg har en könis i garderoben...


ps. vilket självklart innebär att denna tub ryker direkt. Den har ju liksom hållit i fem år, hur mycke skit kan den inte innehålla då? Dessutom är den så stark att den fräter på textil.

det snurrar i min skalle,

Publicerad 2011-08-21 23:07:28 i Sex osv.,

Från en känslofylld helg på landet till ett vackert hej då till min älskade som återigen flyttar längst upp i landet för att proppa sitt redan så kloka huvud fullt med ännu mer. Jag gick innan tåget började rulla för att jag ville inte bara stå där och böla, så jag grät medan jag gick ner för trappan istället... Så mycket bättre.

Som hej då-present fick jag en låda med hembakade brownies och en chokladbiskvie, hur jävla fin är du inte på en skala? Denna sommaren har varit den bästa, och nästa kommer bli snäppet bättre när vi fixat det där lilla sista.
- så nu ska jag ta min lilla låda, sätta mig i duschen och bara gråta under alldeles för varmt vatten. <3


- och ovanpå hade hon lagt små rosa rosenknoppar! Jisses, jag saknar dig redan! <3

typ som spice girls,

Publicerad 2011-08-19 15:02:27 i njuta,

Jisses, jag kikade igenom augusti 2010. Jag hittade dock ingen lista, men jag dör vad mycket kul jag gjorde! Haha så jävla fint och kul att allt är kvar!! En dag när jag får några tusen kronor över och lite tid så ska jag göra om denna blogg till en minnesbok. <3

Nu sticker jag och träffar dessa snyggingar, sen kilar jag till landet över helgen. 3 dvdboxar, 7 böcker och 1 familj. Oslagbart.


ganska precis ett år sen! <3

sommarens balklänningar,

Publicerad 2011-08-19 14:49:37 i njuta,

Hann med en fin lunch med älskade Ellen i solen, och jag som knappt vet vad jag själv heter hade fått för mig att hon åker om en vecka. Men det är redan nu på söndag! Sommaren har svischat förbi och snart börjar skolorna... Men hur mycket har vi inte hunnit med dessa månader?
- lite för mycket va?

När minnena stelnat lite och varje ögonblick inte framkallar en hand över ögonen, Ellens asgarv, förstorad ögon och skämskudde - då kommer det att komma en liten minneskavalkad.


Jag vet inte varför det alltid blir så, men det spelar liksom ingen roll vad jag och Ellen har för plan från början. Det slutar ändå alltid med dans, öl, fantastiska minnen, skrubbsår, skratt och ännu en balklänning till minneshögen. Fantastiskt.
ps. jag minns att jag skrev en sammanfattning förra året, eller kan det ha varit innan det? Där den översta eller sista meningen iaf innehöll antalet ligg... Det var främst som ett hån mot ett ex. Typ "kul att du har tjej, men titta här hur många jag har legat med sen sist!". Så självklart kommer den meningen komma med i år.

ens siffra,

Publicerad 2011-08-19 05:05:50 i Sex osv.,

Har ni också en siffra? Ett visst antal personer som ni ska ha legat med innan ni dör? Innan nästa fasta partner eller kanske innan sommaren är slut?
- jag uppdaterade min lista när L dumpade mig och skapade ett nummer som jag tänkte att jag skulle uppnå innan jag dör. Jag är inte helt säker, men jag tror att det numret passerades i helgen...

Siffran tog jag från SATC, tror det var Mirandas antal ligg som hon gick igenom efter att hon fått klamydia. Vet inte riktigt varför jag ens tog den siffran?


Steg ett blir att uppdatera listan, men jag gör alltid om samma misstag att jag eldar upp den efter att jag väl färdigställt den... Jaja, det får bli helgens projekt. Hello memorylane.

för dig,

Publicerad 2011-08-19 05:00:40 i Sex osv.,

Jag promenerade bland Söders gator igår och funderade bland annat på det Anna sa för ett tag sen, något i stil med att jag minsann också vill ha kärlek, någon som tar mig med storm och att jag också vill bli förälskad och kär och allt sånt.
- sen shufflades denna låt fram och jag insåg att visst, jag kan göra hela den där kärleks-grejen igen. När jag vet att personen känner som Winnerbäck och hen tycker att låten passar in på mig. Då ska jag ta kärleken på allvar och lugna ner mig, iaf för ett tag.


Fram till dess kör jag nog på i samma stil som nu. Jag har alldeles för kul, hänger med för många roliga och är med om alldeles för mycket äventyr för att ens överväga att lugna ner mig än på ett tag.
- dessutom ska jag nog höja min siffra nu. Jag vet att jag skapade en siffra när L dumpade mig och den är nog uppnådd nu... Haha så kan det gå när en är snygg!


ps. http://www.youtube.com/watch?v=Q7Ub1fSPUQM

stafettpinne i ligg?

Publicerad 2011-08-19 04:54:05 i Sex osv.,

C - Och igår låg jag med A, men i helgen ska jag kanske träffa B eller C. Fast egentligen vill jag ligga med D!
E - Men åhhh!! Jag hänger inte med!! Kan vi ta det från början? (med gnällig nästan bebis-röst)
C - Ooookej. Igår. Låg jag med du vet A. Men jag kanske ska träffa B eller C också. Fast egentligen så vill jag ligga allra helst med D!
E - Aha. Då hänger jag med!
C - Precis! Det är inte så krångligt egentligen.
E - Tänk. (med nostalgisk röst) En gång i tiden var det där jag. Som är du nu!
C - Men vaa?!
E - Lite som att pinnen gått vidare till dig nu!
C - Lite som en stafettpinne eller? En pinne i ligg?
E - Ja! Lite såhär: Och nu får du den, gör vad du vill, och ge den sen vidare till nästa person...

Haha så vem är sugen på att ta över pinnen efter mig när jag tröttnat?

skägget bedrar,

Publicerad 2011-08-18 19:09:47 i Sex osv.,

Jag träffade två nya förmågar förra veckan, och hade en nästintill identisk konversation med båda:

X - Men gissa hur gammal jag är?
C - Njaaaa, inte vet jag. Kanske 25?
X - Vaa? Tror du! Och jag som är nittia! Tack så mycket!
C - Vaa? Är du så liten?!
X - Haha jag vet! Det är skägget!
C - Och du får inte gissa hur gammal jag är för jag ser yngre ut än vad jag är.
X - Du är väl kanske 91a? (en sa tom: sorry, men du ser fan inte äldre ut än det...)
C - Bara så du vet kommer jag att vara rynkfri tills jag är 55! Minst!
X - Eeh okej. Men jag tycker du är snygg!Så sammanfattningsvis:
Jag raggade på dom för att jag trodde dom var äldre än mig.
Och dom raggade på mig för att dom trodde jag var yngre än dom.
- hur som helst så blev det något med båda iaf. Så vi kan ju säga att alla vann.ps. och ja, detta var vi två olika tillfällen på två olika klubbar.

I give you the morning,

Publicerad 2011-08-18 09:14:06 i Sex osv.,

Visst är livet härligt ibland? Imorrse vaknade jag av att solen stack mig i ögonen och jag hade ett leende på läpparna. Det är inte lika jobbigt att andas numera och jag känner inte för att banga jobbet och krypa ner under täcket för att aldrig kliva ur. Jag har istället träningsvärk efter för mycket skratt, bergochdalbanor och äventyr.


Och vet ni vad det bästa är? Det är att jag vet att det behöver inte ske en världskatastrof för att jag ska veta om jag har mina vänner där jag har vill ha dom, utan jag vet exakt vart jag har dom. Och det är den bästa känslan någonsin. Adrenalin, kärlekspumpande hjärta, sockervadd och exaltering i ett. Och världens bästa fallskärm.jag älskar er,


ps. http://www.youtube.com/watch?v=3jjiTL-ldGk

den där sortens människa

Publicerad 2011-08-18 09:06:00 i Sex osv.,

Jag och min bonussyrra hade en diskussion om detta, och det var bland annat den diskussion som resulterade i att hon sen fick klippa av mig halva håret. Så frustrerad blev jag bara av att prata om det. Och så ville jag visserligen bli lite korthårigare.Men ni vet den där sortens människa, som tror att en är solen, månen och hela jävla stjärnsystemet och himlavalvet själv. Eller som snarare inte kan se andra människor, förstå att det sker saker i deras liv också eller ens kan ta in när det händer allvarliga saker. För att det typ inte går att se att andra människor också kan ha ont, lida, vara ledsna eller bara vilja prata av sig.
- den där sortens människa som är så pass egocentrerad och bara befinner sig i sin egna lilla bubbla. Som inte kan se utanför ramarna eller erkänna att en kanske inte alltid är jordens mittpunkt.
- som inte vill ta in eller känna in när det händer något i andra människors liv såväl gott som ont.
- och jag tror inte det bara handlar om att personen är känslokall, utan även att personen varken kan eller vill se andra människor.


Jag vet att jag rent allmänt tar mycket plats. Jag syns, hörs och hamnar lätt i centrum både av slump och med flit. Och jag har ständigt någon form av kaos kring mig.
- men om jag skulle känna igen mig i beskrivningen ovan, då skulle jag fan inte känna mig nöjd med mig själv. Jag skulle säga att detta är nog värsta formen av energitjuvar, upphuckad idiot och värdelös kontakt. Ungefär i ett nötskal den sortens människa jag inte kan ha nära mig just nu.

det händer nu

Publicerad 2011-08-18 08:58:18 i Sex osv.,

Detta kan med stor möjlighet vara en av de bästa böckerna jag någonsin läst. Någonsin. Jag vet faktiskt inte hur många hundra eller tusen böcker det blivit sen jag lärde mig läsa, men det är en del - så att denna hamnar redan efter några sidor på femtelistan är stort.

Handlar om Stella som går i nian och är kär i sin bästis Sigrid.

Jag har bara kommit halvvägs men älskar varje mening och den är skriven så bra att jag känner med Stella. Jag rodnar, skrattar högt, skäms, gråter och älskar boken mer för varje mening jag läser. Så jäva bra.

ps. Det är Sofia Nordin som skrivit denna fantastiska bok, och jag älskar nog henne också.

typ som blodsprängd duva,

Publicerad 2011-08-17 21:47:40 i Sex osv.,

När jag och Natti var yngre hängde vi alltid på Hövdingagården. Bill och Bull på äventyr! Där hängde vi alltid med vår favvo Mickis som lärde oss något som jag tänker på varje gång jag ser ett sugmärke.

Hon hade en gång varit på en riktigt fancy restaurang där en av deras riktigt fina rätter var blodsprängd duva. Den rätten lagades genom att en ströp duvan så att blodkärlen liksom sprängdes inifrån och det skulle tydligen göra köttet extra gott?


Mickis förklarade att det var typ som ett sugmärke, sprängda blodkärl. Någon mer än jag som undrar om sådant kött verkligen är godare eller inte? Och hur jävla sexigt låter det på en skala?

vill veta, fastå ändå inte.

Publicerad 2011-08-17 21:39:54 i Sex osv.,

Ni vet det där med ex, en säger att en går vidare, kanske ligger runt, kanske hånglar med lite främlingar, kanske blir förälskad och kär på nytt. Går Vidare Med Livet.

Fast gör en verkligen det?

Ni vet när alla känslor tar slut, det finns ingen glädje och kärlek kvar och exet har inte längre någon roll eller vikt i ens liv. Fast varför vill en fortfarande veta lite, men bara lite om vad som händer?
- eller för att vara helt ärlig, jag vill faktiskt bara veta allt det negativa. Då jag inte direkt har solskenshistorier med något av mina ex, så känns det faktiskt lite gött i själen när en får höra dåliga saker som hänt sen sist.


Och nej, ingen behöver lämna en kommentar att ni känner igen er, för det vet jag att ni gör! Det är nog bara ganska så mänskligt att inte vilja alla människor väl, och känna att "ja, visst fan är det kul att hon har fått kicken", "han har gått upp i vikt", "Han har inga vänner kvar" och dylika saker.Jag vet att jag knappast kan vara den enda som känner såhär, för visst är det en ganska härlig känsla att såga sitt ex med sina vänner, och rejält skratta åt hur hemsk den personen en nyligen gjort slut med faktiskt är. Som sagt, jävligt mänskligt.

pest, kolera eller döden?

Publicerad 2011-08-17 20:51:15 i Sex osv.,

Det här med okänt nummer, någon mer än jag som freakar ut över det? Jag hatar när det sker för jag vet ju att det finns tre olika personer som ringer med okänt nummer:

1) läkare eller mottagningen för Hepatit C - och där är jag klar
2) gammal man jag legat med och numera avskyr - och där är jag klar
3) ett ex som jag inte vill ha kontakt med - och där är jag klar


Så det känns ju sådär lagom kul i magen när det ringer med okänt nummer, lite i valet och kvalet över vilket som kan vara värst? Nästa gång kanske jag vågar svara. För att typ säga "hej, jag orkar inte med att du andas, hej då!".

ett samtal,

Publicerad 2011-08-17 20:44:15 i Sex osv.,

C - Till sist fick jag fan panik! Så jag var helt enkelt tvungen att be honom att sluta med det han gjorde!! Eller iaf göra det hela tystare!
J - Men Caro! Är inte det lite elakt?
C - Men jag var ju tvungen!! Vad fan tror du X hade gjort om hon kom in och såg en naken karl i sängen bredvid mig? Hon hade ju för fan dött! Eller dödat!
J - Jo iofs, det har du ju visserligen rätt i. Så det kan jag ju förstå.
C - Precis. Jag var tvungen!
J - Fick han gå ut genom vanliga dörren eller fick han krypa ut genom fönstret?
C - Det fick bli vanliga dörren. Tänk om någon granne sett honom på g att krypa ut ur fönstret, det hade varit något det.Ja, det var nog dagens bästa konversation.

sugmärken?

Publicerad 2011-08-17 05:09:38 i Sex osv.,

Varför? Jag kan inte komma på en bra anledning? Räcker det inte med att jag har stressutslag på ena sidan av halsen, nu är liksom andra delen av halsen och nyckelbenet täckt av sugmärken.
   Hur lång tid tar det innan det går bort? Jag har tagit på mig både skjorta och sharf - jag ser ut som en liten överklasspojke...

Jag skyller helt och hållet på stundens hetta, det är ju så lätt hänt och det är oftast då lusten tar över och det skarpa sinnet försvinner.ps. men som tur är tror jag att jag lämnade ett och annat på honom med. Inte så att jag på något sätt kan kontrollera det nu i efterhand, men den tanken tröstar lite iaf.

tisdagen,

Publicerad 2011-08-17 05:07:45 i njuta,

Igår kan mycket väl ha varit en av de tre bästa dagarna på sommaren, i livet? Jag var så efterexalterad att jag grät på färjan hem. Kan även ha varit en blandning av att jag fortfarande var bakis, skakig i knäna och sagt hej då till finaste människorna i världen <3

Under dagen hann vi med detta:

 • åka allt utom insane (bara Madde som vågade)
 • alla på Ernst i Radiobilarna
 • slå upp knät av ren exaltering inför Nyckelpigan (jag)
 • storböla av skräck i Spökhuset
 • vända i entren på Spökhuset (Ernst)
 • äta en gigantisk glass hos Ben & Jerrys
 • bli uppraggad av en infochef (Emily och Ernst)
 • ha dödsångest och livsvilja samtidigt!
 • sitta kvar i Elefanten och åka ett varv till
 • skrika högst och mest av alla i hela parken!
 • åka röda mattan 3 gr och höra hur det knakar däruppe
 • åka blå tåget och blunda hela resan (Ernst)
 • totalt misslyckas med de där rörliga trapporna från helvetet i lustiga huset! Första och sista gången jag gör det!

Utöver detta så gick vi mest runt och skrek, skrattade och hade världens bästa dag, åh mina tjejer är de finaste någonsin!! Jag vet inte hur många gånger jag vek mig dubbelt av skratt och torkade bort skrattårar. Ni är de finaste jag har <3

volume and hold

Publicerad 2011-08-16 11:55:12 i njuta,

Ja hörrni, reunion! Middagen blev jättegod, följd av några glas för mycket och spel som en gammal kastrull med öron inte fick höra, därefter promenerade vi bort till F12. Det kom fler än jag hade förväntat mig, jag höll tal och sen vet jag inte riktigt vad som hände med gamla klassen!
- men det var kul att se alla efter så många år! Så jag gjorde detta till en liten tradition och kickade över bollen till Haffe som har fram till december att komma på något. Ska bli väldigt spännande att se resultatet!


Sen blev det väldigt mycket dans i sofforna, tv-inspelning, hångel och skratt. Jag var hemma vid fem och vaknade upp nyss med både sugmärken, skrapsår på knäna och gräsfläckar på strumporna...
- det som hände mellan 3 och 5 kommer ni kunna läsa i mina memoarer!Denna dag kommer bli fantastisk, ska först äta lunch med fina Jenni och därefter blir det grönan med HT!

anders göran ove

Publicerad 2011-08-15 20:03:50 i min vardag,

 • Jag är tillbaka i stan och lite i livet,
 • tjejerna är här och vi har ätit middag, öppnat vimet och snart väntar utgång
 • det är måndag och visserligen är det inte längre Kulmåndag, men F12 väntar
 • och tydligen en reunion med gamla klassen från THG
 • jag har klippt av mig håret och det slutar nu strax under öronen
 • vänner, visst är det det finaste i hela världen?
 • <3

och det är fullmåne ikväll,

Publicerad 2011-08-13 23:19:02 i min vardag,

Min fina farmor sa alltid att hon inte kunde sova när det var fullmåne, för det är ju känslornas planet och när den är full så går det inte att sova. Så hon kunde varken sova natten innan, natten under och natten efter fullmåne.
- och denna egenskap har överförts på alla syskonbarn.Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Jag har nog aldrig haft kroppen, hjärnan och hjärtat så sprängfyllt med känslor - men så få ord att beskriva det med. Allt gör ont, tankarna är för många och jag är så ofantligt trött. Jag går som i dvala och vill att någon ska väcka mig och säga att det inte alls är som det är. Jag vill skrapa bort känslocellerna ur hjärnan, kapa tårkanalerna och skära ut hjärtat.


Jag orkar inte känna såhär jävla mycket.

sommar,

Publicerad 2011-08-12 17:41:50 i njuta,

Om jag är pepp inför kvällen? Det är sommar och vi ska till Sommar. Ni vet när exalteringen pumpar i kroppen, vetskapen om att ens finaste ska vänta på en efter jobbet och ölen ska svepas under promenaden på väg dit - fantastiskt.

Det här kommer bli en såndär kväll då jag kanske dricker lite för många kalla öl, dansar till bra musik, hänger med min finaste och bara njuter av livet. Det är viktigt med denna typ av kvällar då en bara släpper allt det där mörka och kör på det roliga!

Och jag peppar till denna:
http://www.youtube.com/watch?v=VBmMU_iwe6U

och denna:
http://www.youtube.com/watch?v=TmtZNUSNlVA

och denna:
http://www.youtube.com/watch?v=A8Ft2tEymLE

ingenting och sen kom ingenting.

Publicerad 2011-08-12 17:36:44 i Sex osv.,

Under tiden vi kände varandra så pratade vi rätt mycket, jag vet inte hur mycket du minns eller i vilket tillstånd du var för att ta in allt jag sa. Men något jag minns att vi pratade om att jag försökt vara vän med alla mina ex, men att det aldrig fungerat på grund av olika anledningar. Och att när jag slutligen tröttnat på att ställa upp, toffla och göra allt för någon som behandlar mig illa - så vänder det.

Avsky och förakt skapas.


Så när jag skriver om ex här, så behöver det inte nödvändigtvis vara du, jag har haft flera ex och du är inte The EX. Men att du känner igen dig bland de där egenskaperna jag beskrev säger nog mer om mig än om dig.


Och det är ingen idé att du hör av dig och berättar att du tar illa upp och blir ledsen av mina texter, för jag bryr mig inte. Det finns inget kvar som kan räknas som positivt eller gott hos mig för dig. Förträng att du någonsin lärt känna mig och gå vidare. Och det där jag sa om att mitt hem alltid kommer att stå öppet för dig, vi gör väl som vi gjort med så mycket annat - stryker ett streck över det.

jag vill också påverka!

Publicerad 2011-08-12 15:24:14 i åsikter,

Läste ut Blondinbellas Egoboost! imorrse, och grät! Kanske inte just för att den påverkade mig, men jag vet att den kommer påverka så många dussin tusen unga tjejer över hela sverige. Den är fylld med pepp, kärlek, roliga tips, och bäst av allt - hon har blandat in egna erfarenheter vilket gör boken så mycket mer lättillgänglig och verklig. Det är så jävla lätt att tro att en är helt ensam i hela stora världen, och det är en ju aldrig!
- boken är både en väckarklocka, varm kram och peppande kompis! Så jävla bra!


Skriver och tycker till om Katerinas senaste ungdomsbok om sex och kärlek, och gråter så att tårarna sprutar i slutscenen!! Varför hände inte det mig? Och hur mycket kan en egentligen känna igen sig i en bokkaraktär? Detta är bok nummer tre, och jag älskar nog den mest av allt. Fullproppad med massa bra kunskap invävt i en spännande historia. Fantastisk.


Och det kliar i hela kroppen på mig nu! Jag vill också skriva, hålla föreläsningar, träffa ungdomar, lära ut och se hur det jag säger går in hos andra. Trösta, kramas och visa att ni är långt ifrån ensamma med all ilska, komplex, oro, ångest och tårar. Jag ska bara tänka ut några bra planer, sen är jag redo att påverka och förbättra!

Hej Ted,

Publicerad 2011-08-12 14:47:36 i Sex osv.,

Hejsan !!!

Ja det ser faktisk ut som sperma i ditt ansikte. På tal om Sperma så gillar både min Tjej Weronica & jag själv sperma. Hon älskar att se min......spruta sperma. Och att få sperma i ansiktet tycker hon också om att få !!! Och jag själv gillar också att få sperma på mig. Jag gillar också att killar sprutar sperma på mig. Jag gillar att pröva på nya saker när det gäller Sex ,och Weronica tycker om desamma.

Kram // Teddy

Tack för kommentaren, jag vet inte riktigt vad jag svara på detta. Men vad kul att både du och Weronica hittat något ni tycker och utöver inom den sexuella och fantastiska världen!

Vad det gäller just sperma och få det sprutat i ansiktet eller vara den som sprutar tror jag att väldigt många tar för givet att det enbart handlar om makt och undergivenhet, men jag tror nog att det finns både de som älskar att få och älskar att spruta över någon annan - utan att ens haft tanken makt med i bakhuvudet. Tycker ni båda om det - kör!


ps. dock vill jag bara påminna om att sperma kan innehålla både bakterier och virus så könisar kan överföras på detta sätt. Så ett tips kan vara att inte spruta direkt i ögonen, dels för att det lätt svider och dels för att klamydia överförst väldigt lätt på det sättet!

Kram kram!

är hotbilden för tjejig?

Publicerad 2011-08-12 13:05:20 i åsikter,

Har någon annan följt debatten i media om Blondinbella som polisanmälde dödshot och hoten om sexuellt våld, och att polisens svar bland annat var att "unga tjejer som bloggar kanske ska tänka sig lite för innan de gör sig så synliga" och "att hoten är anonyma och då ses som lindrigare".

Hur kan denna allvarliga typ av brott bara sopas under mattan? Jag kan inte förstå hur de resonerar kring olika hotbilder, för jag har inte den utbildningen. Men om en ung kvinna får hem ett brev där det står att hon ska våldtas och sen styckas - hur svår kan den hotbilden vara att tolka?

Låt oss säga att en ung manlig fotbollsspelare fått hem ungefär samma form av brev, att han skulle torteras och vid motstånd dödas, kan jag lova att han hade fått hela sitt hem avspärrat, två vakter vid sin sida och vid varje publikt framträdande fått en mindre polisstyrka kring hela området.

Hur kan det vara tillåtet att avfärda denna typ av hot för att det rör just en kvinnlig ung bloggare? Är det inte lika allvarligt för att hon skriver för unga tjejer om mode, shopping och karriärstips? Skulle det tagits mer på allvar om hon bloggat om mat eller idrott? Eller är det själva fenomenet kring henne och att hon liksom tagit sig dit själv och nu får tåla lite?


Jag vet som sagt inte hur de resonerar? Men jag kan inte låta bli hur mycket som ska krävas för att polisen ska ta henne på allvar? Ska det krävas en tioende anmälan från hennes sida? Fysiskt våld eller något ännu allvarligare för att det ska hanteras som ett "riktigt hot".

Det är sådana händelser som denna som gör att jag skäms över Sverige, den svenska polismakten och prioriteringarna bland makthavarna.

att våga klippa band,

Publicerad 2011-08-12 12:52:36 i Sex osv.,

Hur går det till när band mellan två som känt varandra länge, delat mycket, skrattat och fått varandra att må bra - klipps?

Jag är nog något utav en mästare att kämpa tills det inte finns något band kvar att kämpa för. Tar det slut mellan mig och en partner griper jag efter varje halmstrån för att vi ska fortsätta vara vänner, blir det bråk mellan mig och en vän gör jag allt för att det ska lösas och det är sällan jag ger upp en relation.


Visst finns de relationer som går att rädda, där kärleken och den där fina känslan kan finnas kvar men dock lite undangömd. Men så finns det också alla de där relationerna som egentligen ingen vinner på, och är det någon som vinner så är det till den andres lidande. Men varför fortsätta kämpa och stå ut med såndant som bara skadar för att det en gång varit bra?
- ni vet de där relationerna som bara gör dig ledsen, arg, besviken och den där härliga känslan som en gång skapades efter att ni hängt har nu bytts ut mot ingenting.

Det är i dessa stunder som en måste våga klippa band, vara egoistisk och sätta sig själv främst. Varför ska jag behöva må dåligt i en relation som inte ger mig någonting bra? Visst att den personen kanske mår bra av att få klaga, klanka ner och vara allmänt svining mot mig, men vad får jag utav det?


Det gör ont, men det är så värt att bli fri från människor som bara gör en illa.

kaffe gör mig seriös,

Publicerad 2011-08-12 12:10:09 i min vardag,

Håkans version av Trubbel går på repeat, ett storkok med matlådar är strax färdigt, jag har hunnit maila iväg en massa viktigt och ska maila iväg ännu mer under dagen. Dessutom sista-minuten-söka kurser till hösten, skriva klart lite texter och recensionen på en fantastisk ungdomsbok som fina Katerina Janouch skrivit, (tredje delen och den är så bra, första delen finns nu ute i handeln och heter Amandas bok) och en stor kaffekopp står bredvid mig.


Är det bara jag som arbetar på bättre om jag målar upp en seriös och effektiv miljö? Helst ska det vara rent, tyst och gärna en stor kopp kaffe. Då går det som bäst att jobba av massa, och jag bockar av för fullt på min att-göra-lista. 

ps. dom tog min kamera ifrån mig och jag skulle via sms få uppdateringar gällande hur det går för den. Kunde ta mellan 1 och 2 veckor. Så ni kommer få nöja er med fyndiga googlebilder fram till dess...

wannabe-ligg,

Publicerad 2011-08-12 00:01:19 i Sex osv.,

Har ni också det, någon i er vardag, i er närhet, på jobbet, bland vännerna eller bara någon i kassan på ica - som du känner i hela kroppen att du vill ligga med?

Det är lite som ett myggbett som en vet att ju mer en kliar desto mer kommer det klia - så ju mer en liksom hänger med personen, ju oftare ni springer in i varandra, spanar in personen på fb eller får höra om genom vänner - desto närmare kommer du målet att få ligga! Ungefär som när en slutligen kliar sönder och blodet kommer droppandes.

Nu kanske inte just ett myggbett var den allra sexigaste jämförelsen med att vilja ligga med någon, men ni fattar poängen. Nu är det bara frågan om när jag ska få klia sönder det här bettet med just denna person.ps. men som ni alla vet så kan jag hemligheten, så det lär nog inte dröja länge alls. Dessutom är det ju fortfarande sommar, och ni vet ju att det är tiden då allt kan hända.

mitt jobb, i ett nötskal.

Publicerad 2011-08-11 23:49:10 i min vardag,

Kund - Hej, du jag letar efter en bok... Vet inte riktigt vad den heter...
C - Hej, mhm. Vet du någonting om boken? En titel, en författare, kanske en färg?
K - Det handlar om något om Sodom och Gomorra någonting?
C - Det är inte så att du tänker på enbart Gomorra kanske? (som hade i bakhuvudet att det andra hade något med bibeln att göra, jag trodde det var två snubbar men det var tydligen två städer...) Du vet om italienska maffian någonting? Kanske den boken?
K - Ja, det kanske det var!
C - Kanske denna, det är iaf denna vi har inne just nu om det ämnet.
K - Ja, det är ju exakt den! Du är ju fett bra ju!!
C - Tack.
K - Vart har du den i hård bok? Alltså i större form?
C - Du menar inbunden? Det har vi ju inte här...
K - Nähä? Näää, ni har ju bara sådana där små böcker.
C - Ja precis... Du är ju inne på Pocket Shop.
K - Aha, då var det inget. Tack iaf!


Lägg till att vi har tropisk hetta, turister som gastar och ständigt kaos på stationen. Ibland är det en himla tur att jag verkligen älskar böcker.

pride,

Publicerad 2011-08-11 14:51:05 i Sex osv.,

Jag har ju helt glömt berätta om Pride, eller jag har snarare inte haft tiden till hands. Dessutom har min kamera sjungit sista versen så jag ska dit om en stund och be dom trolla med knäna så att den vaknar till liv igen.
- men sammanfattningsvis: Pride-veckan kan mycket väl ha varit den finaste och mest kärleksfyllda veckan på hela året.

Vet inte hur jag ska försöka beskriva denna vackra, kärleksfyllda manifestation! Men det kommer, börjar med lite bilder från paraden:
men det där är ju jag!

Publicerad 2011-08-11 13:18:16 i min vardag,

Under en middag på landet så fick jag frågan vad jag jobbar med, och en vän till familjen började glatt berätta om någon hon sett på tv eller hört på radio:

U - Åh, hon verkade så härlig och glad! Och hon kunde verkligen så mycket om böcker! Hon pratade på och pratade på om hela sin butik och kunde verkligen mycket!
P - Det där låter ju som min Caro det!
C - Ja, asså var det Uffe (Ulf Elving) som intervjuade så var det nog jag...
U - Ja men hon pratade på om vilka böcker hon tyckte var bra och han hakade på och lät så intresserad om det hon pratade om, och det var så härligt att höra om någon som kunde så mycket!
P - Då var det Caro! Hon kan allt i den där butiken!!
C - Eh ja, det var nog jag. Jag pratade om att jag föredrar när kunder tar våra tips istället för bara direkt från topplistan.
U - Men gud vad kul, då var det ju du!!


Jag gav även mina bästa tips på erotisk litteratur, pratade om de snuskigaste böckerna jag visste och sålde den snuskigaste av snuskigaste till Ulf Elving själv, haha han kom tillbaka efter sändning och köpte den. Så fint!
- och pappa blev så i gasen att nu tycker han att jag ska maila Uffe, om vad vet jag inte riktigt, men bara att jag gör det...

och bacon kan bli en överraskning,

Publicerad 2011-08-11 12:46:48 i min vardag,

Han säger inte längre att han älskar mig, varken när vi kramas hej då eller innan vi lägger på luren. Jag tolkar det inte som att hans kärlek plötsligt slutat för min del, utan snarare som ett gott tecken. Som att ångesten inför allt det mörka lagt sig lite, att döden inte slickar honom i nacken lika ofta. Som att andningen blivit lite lättare.

- och vi pratar om kött, djur, att vi nu kan se vattnet från tomten, och jag låter honom ge mig instruktioner i allt. Allt från hur potatisen ska kokas till hur det går till när en tänder på i den öppna spisen. Och vi eldar så mycket vi bara kan och lägger på mer och mer ved tills hon nästan storknar av värmeslag och vi fnissar tillsammans medan han säger att det minsann går så bra att öppna ett litet fönster om det är för varmt.

C - Bacon, asså är inte det det allra godaste som finns?
P - Ja, och så blir man ju så glatt överraskad också!
C - Överraskad? Hur då?
P - Ja, men nu sitter jag ju här och äter den här grytan, och så hittar jag en bit bacon som jag inte visste om att den låg där i, och då blir jag ju glad!
C - Jo, det har du ju rätt i. Vilken bra överraskning.

Ca - Och så tänkte jag att vi skulle göra såhär och såhär...
C - Jag vet inte om jag vet vad vi tittar på faktiskt?!
P - Nej inte jag heller! Men nu tittar vi bara!

P - Precis här Caro, det är här jag har ont!
C - Mhm, jadu. Jag känner en liten grop-in här, ja det gör jag!
P - Pjuuh, oj vilken tur att det inte var en grop-ut du kände då!

vän med ett ex?

Publicerad 2011-08-08 23:53:57 i Sex osv.,

Jag kan nog dra ännu en slutsats: ja, det går att vara vän med ett ex!Så länge personen i fråga som en ska vara vän med inte är ett jävla as, dum i huvudet, korkad, allmänt efterbliven, har dåliga åsikter, fortfarande lika irriterande, falsk, en värdelös människa, vidrig eller allmänt jävla värdelös.

Och istället, fortfarande skrattar åt mina skämt, har samma god doft som förut och är lika fin som tidigare.


Då går det faktiskt!

jag tänker på dig ibland.

Publicerad 2011-08-08 23:51:54 i Sex osv.,

Det blev ett kärt återbesök och vi fikade bort över hundra nummer på café 60, tog en lång promenad i sommarmörkret innan kvällen avslutades hemma hos mig där vi såg film. Kung Fu Panda för er som undrar.


- men innan dess hann vi med att prata om det vi alltid pratar om; kött, sex, mat, efterrätter, vilt och ännu mer mat. Alltid trevligt att prata med någon som har samma intressen.

åttonde i åttonde,

Publicerad 2011-08-08 23:49:40 i Sex osv.,

Ni vet när ett datum bara fastnat i hjärnan, längst bak i hjärnans byrålåda ligger det och dammar. Tills det kommer upp till ytan och en minns vad som hände. Minns ni vad ni gjorde den åttonde i åttonde i åttonde.
2008-08-08 - för tre år sen.


Det var den där sommaren som inleddes med ett gigantiskt bråk, en seperation och jag tillbringade mina dagar som barnflicka och nätterna med Ellen - vi gick från klubb till klubb, drack alldeles för mycket öl, rökte för mycket, jag låg med allt som såg snyggt ut för kvällen och var hemligt kär i Öhrnen. (som jag till slut hånglade med, just saying!)
- och denna fantastiska era avslutades med detta datum och vi återförenades i Haffes trappuppgång. Minns inte vad som hände men jag har för mig att vi återigen bestämde för att ge vår relation och kärlek en chans. Tänk om vi aldrig hade gjort det, undra hur mycket som hade blivit annorlunda idag?


Och jag kan inte låta bli att fundera över hur mycket hopp en människa kan uppbringa? Känslan av att denna gång ska bli den bästa och slutliga, att nu är det dags att bygga grunden för och så lever vi lyckliga i alla våra dagar. Vi är de rätta för varandra och slutet på sagan om kärlek.
- så naivt och nästan gulligt kan jag tycka idag.


ps. och jag gick tillbaka och läste mina egna inlägg. Skämskudden fram!!

fasader.

Publicerad 2011-08-07 18:06:21 i Sex osv.,

En snabb reflektion: hur lång tid tar det innan fasader faller? När inte anstränger sig till 120% för att dra roliga skämt, när en inte bryr sig om att pudra nästan var 7e minut och när den där pressen svalnat?

Vad det gäller smink så har det alltid fascinerat mig. Hur gör de där som går omkring med lager på lager i ansiktet efter ett ligg? Visserligen vet jag inte hur andra ligger, men det lilla jag bär i form av smink brukar lägga sig som två halvmånar under ögonen efter bara lite hångel. Avbryter en sexet för att pudra näsan? Eller går ett snabbt toabesök före eftermyset?

Jag tror jag är rent allmänt för lat och ointresserad för att orka hålla upp något eller måla upp en bättre version av mig själv. Det skulle bara bli jobbigt om jag nu gjorde det, relationen fortgick och sen skulle grej efter grej bara poppa upp.


Nej, är det något jag inte gillar är det när folk gör sig till, försöker putsa till fasaden och hålla god min konstant. Fan, det är bara fint och bra med lite sprickor i kristallen, flagnor och fel. Charmigt och fint.

men var är fullgubben?

Publicerad 2011-08-07 18:02:08 i Sex osv.,

Vilken dag, kan ha varit en sådan dag då varje timme egentligen är 7h. Så med snabb huvudräkning har jag jobbat 63h och ätit lite för mycket socker.

Och ni vet den där känslan när en lukt slår emot en. Den där doften av svett, öl och instängd lägenhet. Jag hann börja spana efter fullgubben i butiken innan jag insåg att det var jag själv, eller snarare mina shorts från igår... Jag dansade ett halvt dygn och det märks på lukten. Så jävla fräsh!Och hur kul är det inte att jag ska kila iväg och fika med ett ex? Jag mår som en svalnad och stel calzone och luktar som Boffils Båge en söndag morgon. Om jag vore snäppet piggare skulle jag nästan bry mig. Men han har sett mig när jag mått som ett vrak, så det borde vara lugnt. Dessutom är vi bara vänner.

och klockan blev lite för mycket,

Publicerad 2011-08-07 08:36:45 i njuta,

Varför har en alltid som roligast när en vet att en kommer må som en kvarglömd matlåda från 67 dagen efter?

- kan ju även ha att göra med att jag hängde med de finaste av de fina och att vi skrattade konstant från 19.30-02.47.

Jag hade iaf så jävla jävla kul och hela min kropp verkar efter all dans och skratt! TACK - ni är bäst! <3

HAPPY PRIDE!!

Publicerad 2011-08-06 11:40:57 i Sex osv.,

Jag är så jävla jävla taggad! Kan inte sitta stilla! Detta kommer bli en fantastisk dag från början till slut! Och mamma är så fin:

M - Vilka ska du möta där då?
C - Jag vet inte, det löser sig!
M - Men har du inget att möta? Ingen alls?
C - Men asså, hela Stockholm är där, och jag känner hälften. Men jag har ju liksom inte bestämt möta med någon exakt! Det är ju pride!

Nu kilar jag iväg och möter upp halva stockholm och peppar lite till inför paraden, som kommer bli fantastisk! Jag bär svart spetslinne och jeansshorts - får du syn på mig så hojta! Åh, så jävla mycket kärlek det kommer vara under denna dag! <3 HAPPY PRIDE!!

rainbow cake?

Publicerad 2011-08-06 11:38:08 i Sex osv.,

Här sitter en och snabbgooglar lite regnbågar medan adrenalinet pumpar omkring i kroppen. Och nog för att jag älskar regnbågar, men asså vad fan är detta? Jag dör vad obehaligt det ser ut. En typisk kaka min favvo Rachel Ray skulle kunna svänga ihop till en gastande publik!


Happy Pride!

har du slagit ner några käglor här eller, hehe?

Publicerad 2011-08-06 11:19:06 i njuta,

Vilken kväll! Lika mycket svett som skratt. Kvällen inleddes med en workshop i skaka rumpa, och det är under själva inledningstalet som jag kommer på mig själv med att vetskapen om att jag inte har någon taktkänsla. Alls...
- men, det var så jävla kul! Vår lärare var fantastisk och vi skakade tills svetten droppade!

Sen öppnade klubben, Big Freeia uppträdde och Christeene - kan vara det häftigaste jag sett? Ännu mer dans och innan stängning sprang jag in i min plastsyrra Johanna, och jag drog med henne till Slakthuset. Precis innan jag skulle in såg jag en tjej som såg ut som en liten fågelunge som blivit knockad ur boet, hon trodde hon hade blivit drogad, så jag följde henne till slussen och såg till att hon kom på rätt buss. Dagens karmapoäng!

Natten avslutades med ännu mer äventyr och jag inser att jag kommer nog kunna sova ikapp någon gång i oktober kanske?

tävling i kön, woho!

Publicerad 2011-08-05 19:25:23 i Sex osv.,

Jag satt bredvid de tre märkligaste delar av generation jag någonsin beskådat. Jag hann åka med dom två stationer, och var helt blodsockerfallssvimfärdiga när jag klev av i slussen...
- en i deras släkt hade fått barn - och nu var tävlingen igång!

Samtliga delar av släkten skulle gissa både längd, vikt och kön! Närmast vann!


Varför? Jag kan inte komma på en lämplig förklaring till detta? Och jag kan inte låta bli att undra vad personen som nu gissar närmast får äran att vinna?

tema rött och slick!

Publicerad 2011-08-05 19:11:21 i party-larty,

Om jag är taggad! Detta ska våra årets bästa och mest queera fest, känns som att det kommer bli helt galet och kärleksbombat! Jag kör på avklätt och tema rött. Redan vid åtta drar en workshop igång där alla som vill kan få lära sig att skaka rumpa - såååå taggad!!

varför byta namn?

Publicerad 2011-08-05 18:52:29 i Sex osv.,

Det här med att byta namn, eller säga ett namn fastän egentligen heter något annat - varför göra detta? Om jag hade bättre pokerface skulle jag gärna presentera mig med olika namn när jag träffade människor jag inte vill lära känna, typ äckliga drägg ute på krogen... Men om det är någon hunk eller någon som får en att skratta - varför?


Roligaste exemplet hitills är när ragg nr 2 spelar in ett meddelande och presenterar sig som ragg nr 1 - från samma kväll! Tror nog att både jag och Emily blev lika förvirrade, hahaha! Hur stor är oddsen för det?


Eller som den gången jag följde med en snubbe hem och han i taxin säger "Du det är en sak jag måste säga...", och min första tanke var 1) han har ett djur hemma, jag dör! 2) han har en flickvän hemma, jag dör!
- men istället sa han detta: "Asså, jag heter egentligen inte Fredrik. Utan jag heter Jonas..."

Någon som har en bra förklaring på detta?

älskade mamma!

Publicerad 2011-08-05 18:48:11 i Sex osv.,

M - När ska du gå upp?
C - Om två min.
M - Okej (och sätter sig på sängkanten, precis som när en var liten!) Händer något kul i helgen? Eller jobbar du?
C - Men hallå! Det är ju paraden!! Jag har tom tagit ledigt, jag ska ju liksom gå med i år!
M - Helvete också, jag som har bokat tvättstugan!
C - Meeh skärp dig mamma! Ba att avboka. På direkten!
M - Säger du skärp dig till din egen mor?
C - Japp, bara att göra det!
M - Ja, jag får väl göra det!


Jag kommer som det ser ut nu att gå tillsammans med RFSL Ungdom! Aah, jag är så jävla taggad! Jag har ju sett paraden, firat och dansat vid sidan av i massvis med år, men i år är det liksom premiär för att själv vandra med i tåget. Känns lika fint som det är viktigt! <3

trädgården,

Publicerad 2011-08-05 09:36:16 i party-larty,

Det blev varken tjejfest eller underklädesfesten, som för övrigt blev fylld med avklädda människor redan vid åtta. Så jag var både bitter och påklädd igår, haha! Istället blev det mysigt häng med Ellen och Dorothea på Trädgården. Jag hade aldrig varit där, men det är ju som en fritidsgård för vuxna, mysigt!

- och en av mina favvovakter stod i dörren. Vi hade väldigt många och långa diskussioner på Erotikmässan om vilken som egentligen är den bästa dildon och vibratorn. Så det var kul att träffas!tillägg till sexualundervisning,

Publicerad 2011-08-05 09:31:48 i Sex osv.,

Jag kan inte säga vad alla har fått för sexualundervisning, men jag vet att den överlag är dåligt upplagd, bryter mot skolreglerna och oftast är något som lärarna bara vill ha överstökat.

Bara för att ta en ännu ett exempel från min egna undervisning. Vi tjejer fick sitta tillsammans med skolsköterskan och se på olika pungkulor i plast, för att typ följa kukbärarnas utveckling?


Och jag kan knappast tänka mig att det finns något motsvarande för att förklara hur fittor funkar eller ser ut? Kan knappast föreställa mig att att samma skolsköterska sa något så viktigt och enkelt som att blygläpparna ser olika ut, vissa hänger lite och är större än den andra, att de inre kan vara större än de yttre och att de har olika färger. En sådan enkel meningen sa hon inte till oss fittbärare heller.ps. du får ett längre svar sen, för du har lite vettiga åsikter.

överlevnadskit,

Publicerad 2011-08-05 09:27:58 i Sex osv.,

Ni vet dagen efter när en råkat tillbringa natten hos en främling, the walk of shame väntar... Att det alltid ska bli ett så jobbigt slut på något som förhoppningsvis varit fantastiskt!

Nu när det är minst en månad kvar av sommaren tänkte jag passa på att tipsa om allt det där som kan vara bra att ha med i väskan när en är ute och en aldrig vet när nästa äventyr kan börja. Har ni några tillägg, lämna en kommentar!

Detta försöker jag ofta eller helst alltid ha med mig:

 • rena undies (kan vara trevligt att byta efter en våt natt)
 • nya linser eller iaf linsvätska, jag vet inte vad ni har för ögon, men jag är blind utan mina linser.
 • kanske ett par extra skor om en dansat timmar natten innan i klackar.
 • tuggummi (åh, det finns inget värre än när hen vill pussas hej då och jag vet att jag förmodligen luktar som Ulf Lundell i munnen...)
 • hårborste (nu äger jag visserligen inte någon, men ni kanske gör? Annars funkar alltid lilla my-tofsen)
 • kondomer (se gärna till att slänga de använda hos personen du är hos, det är ingen hit att rota fram en halvfylld använd kondom på bussen under jakten på busskortet. Just saying...)
 • solglasögon (ja, jag är en tönt. Men jag tar nästan alltid på mig ett par och låtsas att jag bara är ute och promenerar i typ danskläder med skrynklor...)

Kan ni komma på något mer som kan vara bra att ha med sig?

undies eller tjejer?

Publicerad 2011-08-04 11:40:31 i njuta,

Och ikväll är det ju torsdag - så nu står valet mellan Bögjävlarnas årliga underklädesfest eller Tjejfesten som RFSL anordar. Just nu lutar det ju garanterat åt att jag kilar iväg och dansar i bara underkläderna... Men dom har insläpp 21, och det brukar vara milslång kö redan vid 20 och jag slutar 22...

Men men, jag har iaf packat ner en saling blandning undies som komma till använding ikväll. Annars finns det ju även tillfälle på Slick-festen eller under själva paraden. Åh, det är så jäkla mycket kul som händer nu!

slick!

Publicerad 2011-08-04 11:36:55 i Sex osv.,

Nu har jag äntligen bokat biljett inför Slick - röv överallt! Kan det bli årets fest? Alla jag känner har snackat om denna fest hela sommaren, så jag är så taggad inför fredag. Jag har aldrig varit på någon fest som klubben Slick anordnar, men det sägs vara den bästa av de bästa och den mest queera tillställning - det kommer bli fantastiskt!Ses vi där?

runka eller bindor?

Publicerad 2011-08-03 22:22:37 i Sex osv.,

Åh, hur många därute är det inte som har värdelös erfarenhet av sexualundervisning. Om en ens fick någon så var den oftast helt värdelös. Jag träffade ett gäng på Peace and Love, som i femte klass pratat bindor och mens i en timme. Varför prata mens ca 3 år efter att en förmodligen fått det?!

Idag berättade fantastiska Leigh som jag hann med att träffa ett tag att hon hade fått samma typ av undervisning
- medan killarna fått prata om runka?!


Varför? Varför? Och varför ska det vara sån jävla skillnad på vilken sorts undervisning tjejer och killar ska få? Varför får tjejer snacka bindor och mens i timmar med killarna får snacka runka och njutning? Finns det någon tjej som fått snacka njutning, fitta, onani eller något som inte handlar om att skydda sig från att bli på smällen eller inte bära för korta kjolar.


Det är stunder som dessa som jag skäms som ett djur över Sverige och den totalt värdelösa sexualundervisningen som dagens ungdomar får. Det finns inget försvar för att det ska få gå till såhär. Bland annat därför jag älskar att arbeta med skolinformatörsutbildning för RFSL, för då vet jag att min insats gör skillnad och att jag lär ut viktig och bra information.


Men det är dock en lång bit kvar innan vi är i mål.

kukring,

Publicerad 2011-08-03 22:14:47 i Sex osv.,


Någon därute som har någon erfarenhet av dessa? Antingen om ni kanske har provat en själv eller haft sex med någon som burit en? Jag har gjort varken det ena eller det andra... Och är väl sådär sugen.

Emil fiskade upp denna i fiskdammen i Pridepark, går det att inte inte älska namnet? Dock stod det i beskrivningen att hela pungen skulle klämmas in, och vi förstod inte riktigt hur det skulle gå till?


nytt sätt att ragga?

Publicerad 2011-08-03 12:59:04 i Sex osv.,

Klockan börjar närma sig tre, 02.46 för att vara exakt och alla ensamma själar villar omkring på jakt efter någon att hålla sig varm med till natten. Dansgolvet är knökfullt, jag har precis gjort bort mig inför Öhrnen och spanar efter min hunk. Samtidigt som jag dansar med Emily och Denise.

- då kommer en liten kort gubbe fram till mig, grabbar tag i min överarm och med bestämd röst gastar "Ska vi gå eller?"

Och jag blir både förvånad och förbannad så min reaktion är att panikslaget dra handen över halsen fram och tillbaka medan jag glor mitt argaste...
- så han blir jättearg och stormar ut! Haha så himla kul syn när han försöker stega ut bland alla miljoner människor!ps. men vad tror han själv? Är det där en ny trend eller? Och om vi bara bortser från att han var ett mansäckel med för mycket luft så kan jag säga att det skulle gå att steka ägg på hans flint. Det har inte så mycket med saken att göra mer än att det liksom glänste i huvudet på honom när han gick ut.

tre i rad,

Publicerad 2011-08-03 12:54:59 i party-larty,

Ni vet den där känslan när en bara har bestämt sig för att något ska ske, så när taxin rullade upp längs f12 så bestämde jag mig för att jag skulle få ligga. Inte mer än så.
- och ja det lyckades jag ju med. Ni vet ju, jag kan ju hemligheten.

Och förutom det så hann jag med att nästan bli kidnappad av en äldre herre med flint och hångla upp en blyg norrlänning. Jisses, har aldrig varit där på tisdagar men det finns tydligen kött där. Inte flintgubben men andra.

- förutom det hann vi även med mysigt häng i Pridepark, dansa till Pianotransan och hänga med finingar på Strand för att avsluta på f12.det där suget,

Publicerad 2011-08-02 20:44:53 i njuta,

Ni vet det där suget i magen, och nej jag syftar inte enbart på kåtsuget. Utan det där andra suget, som talar om att vad som helst kan hända. Det är sommar, finingar som väntar och kött finns överallt. Äventyren står på rad och det är bara att välja. Jag har inte jobb förrän på torsdag eftermiddag, och om jag känner mig själv rätt kan vad som helst hända innan dess.Visst är livet lite för bra ibland? När det känns sådär bra i magen och livet bara flyter. Du har finingar kring dig, solen skiner och det är sommar. Fantastiskt och jag älskar att inte veta vad som kommer att ske.
ps. och visst är det en härlig känsla att klippa band ibland?

gårdakvarnar,

Publicerad 2011-08-02 20:26:58 i min vardag,

En fantastisk dag har tillbringats tillsammans med Ellen och vi har försökt sola i Tanto och gjort det där förbjudna när det kommer till spelet och dess härliga regler...
- vi har nyss avnjutit en vegansk middag, skapat ett fantastiskt evenemang på facebook och kanske druckit något glas för mycket vin. Och kvällen har knappt börjat!

Nu väntar häng i Pridepark och sen blir det förmodligen häng på Strand. Efter att ha lusläst programmet noga blev det alternativet. Men vem vet, natten är ung och solen är fortfarande uppe.

Pride på Pocket Shop!

Publicerad 2011-08-02 12:57:22 i Sex osv.,

Klart även min lilla butik ser till att fira Pride, och jag tog på mig ansvaret att bestämma, beställa och pynta! Jag hann skriva min egna lista på alla böcker jag ville ha in, och när jag jämförde den med Pride-listan så hade vi exakt samma, + att jag la till några extra titlar som jag faxade HK om.
- Dessutom har jag pyntat på en av dörrarna med massa böcker och en fin skylt! och det blev så fint! Så mycket bra böcker på en och samma yta!

Thomas Beatie

Publicerad 2011-08-02 05:08:01 i Sex osv.,

Åh, någon som såg det tredje och sista talet igår? Det var fantastiska Thomas Beatie som höll i det och jag ville gråta och applådera samtidigt. Kan nog vara en av de häftigaste och vackraste människor som existerar i nutid.

Ni kanske känner igen namnet? Han är nog allra mest känd som "mannen som blev gravid och födde barn", då kanske ni vet? Thomas har en gång varit "kvinna" och under sin könskorrigering valde han att behålla de kvinnliga reproduktionsorganen. För att förenkla, ser ut som en man på utsidan men sparade organ som gör att han kan bli gravid.
- vilket han även blev, och idag är han pappa till tre barn!

Åh, han är en sådan förebild och fantastisk människa! Och en otrolig förebild för transpersoner och ett föredömme för hur det ska vara. I Sverige är det som han gjort inte möjligt. Vi har kvar samma lagstiftning som skapades 1972 - som innebär att när en person byter kön, eller korrigerar till sitt riktiga kön som sker en sterlisering. Vi har alltså laglig sterilisering i Sverige 2011.


ps. jag skulle kunna skriva om detta i timmar och detta är något av alla ämnen som jag föreläser om. Men jag måste svepa kaffet och springa till jobbet.
- men jag vill att ni tänker på detta idag, enligt svensk lag så måste en person steriliseras för att få en juridisk könskorrigering. Detta gäller även om personen i fråga inte ens vill ändra det biologiska könet. Svensk lag kräver en sterilistering för att det annars "skulle väcka konfunderingar och oro i samhället när det inte går att se om det är en man eller kvinna som är förälder till barnet..." (lagen går inte ordagrant så, men typ.)

vissa människor är det enklare att ljuga för.

Publicerad 2011-08-02 04:58:45 i Sex osv.,Och det satte nog punkt för den relationen. Eller för mitt sug efter att ha en relation på väldigt lång tid.


Och för första gången någonsin får jag lust att radera delar av mitt förflutna, inte för att det gör ont. Utan för att jag inte har en aning om vad som varit äkta eller hur mycket som egentligen bara var fejk.

drömmen,

Publicerad 2011-08-02 04:53:50 i Sex osv.,

Jag hade en riktigt häftig dröm inatt, jag drömde att vi levde i en värld där männen styr (hehe!) och nu hade det gått så pass långt att männen tom skulle styra vilka slags gympaskor kvinnorna skulle bära. Främst för att kunna hålla koll så att kvinnorna inte sprang ifrån dem. I första delen var det jag och älskade Jennie som bara gick omkring och tittade i en skoaffär och betraktade alla kostymklädda män som valde ut skor åt sina kvinnor. Och vi frågade dels oss själva och världen - hur kan en annan man veta hur ett par skor känns på MINA fötter?

Men vi hade iaf gått med i en undercovergrupp och vi lärde oss flyga om nätterna! Vi hade precis varit ute på en flygtur tillsammans med Emily och Angelica som också var med i vår grupp och jag vaknade när vi skulle krypa ner i skorstenarna för en liten juicepaus.
Hur häftig dröm var inte detta? Dock lika hemsk som häftig och jag vaknade visserligen med en klump i magen. Men jag vet att skulle det gå så pass långt i vårt samhälle så skulle jag aldrig banga på en undercovergrupp.

ett litet tips,

Publicerad 2011-08-01 22:01:31 i Sex osv.,

Om ni befinner er i Stockholm och tänkte ha vägarna förbi Prideområdet - och gillar sexualpolitiska böcker, intressanta och kunskapstunga böcker, erotisk litteratur eller varför inte lesbisk litteratur -
    Missa inte Temple of Love, RFSL´s fantastiska tält!

Där säljer de böcker som är lika intressanta som de är fantastiska. 1 för 50 och 3 för 100. Jag slog till på tre redan idag och känner jag mig själv rätt kommer jag ha köpt minst en av varje innan veckan är slut.

happy pride!

Publicerad 2011-08-01 21:58:33 i Sex osv.,

Åh, jag har nyss kommit hem från invigningen av Pride år 2011! Detta år kommer festivalen vara i Kungsträdgården och vara gratis för alla. Hur bra är inte det?

Så mycket fina människor, kärlek, vänner på en och samma plats, helt fantastiskt!

Invigningen innehöll tre fina och starka tal, uppträdanden och kärlek blandat med pepp. Denna vecka är lika viktig som den är vacker. Det kommer vara en blandning av fina föreläsningar, information, fest och kärlek. Visst ses vi i vimlet? <3

vän med ett ex?

Publicerad 2011-08-01 05:12:56 i Sex osv.,

Jag kan nog inte komma på en enda relation som avslutats och där jag inte har velat vara vän med personen efteråt. Och det har handlat om just att jag har velat ha kvar vänskapen. För jag tänker lite som att om två människor haft en relation och där kärleken dött, då borde det väl inte vara något fel med att fortsätta relationen men bara köra på vänskapen?

Så brukar inte mina ex tycka iaf.


Men vad tror ni? Jag tror faktiskt det kan funka. Så direkt efter jobbet idag blir jag upplockad av ett ex och jag vet inte riktigt vad vi ska göra, förmodligen spana in pride och snacka om gemensamma vänner. Kanske äta en glass. Typ sånna saker som ex gör.

11 fina saker just nu:

Publicerad 2011-08-01 05:10:20 i njuta,

 • det är Pride hela veckan lång!
 • det går alldeles utmärkt att skippa jacka och allt som går längre än 5cm ovanför knäna fortfarande
 • jag har haft en fantasiskt helg
 • idag börjar spelet
 • fåglarna som tycks vakna till liv när jag antingen ska sova eller går till jobbet
 • det där skrattet som är resultatet av antingen några sekunders tystnad eller som kommer på andra andingen
 • att jag äger ett par väldigt dyra skor som jag tänkte återinviga i veckan!
 • hångel
 • spika höstplaner
 • solen som vägrar ge upp,
 • de där stunderna när allt som behövs är en fin vän

könshår på toasits...

Publicerad 2011-08-01 05:05:24 i Sex osv.,

Hur är det möjligt? Är det ingen annan som varit med om det och sen tänkt tanken - hur har det gått till och vad har personen/personerna i fråga gjort för att det ska lossna könshår på toasitsen?

- gnidit sig extra hårt pga någon anledning?
- onanerat?
- ryckt eller klippt loss och demonstrativt lagt det på sitsen?
- haft väldigt vilt sex så att det lossnat hår?
- eksem i ljumskarna som kliar ---> det lossnar hår?

Någon som har något annat bra förslag över detta vardagsfenomen som sker titt som tätt på öppna toaletter?

efterexalterad.

Publicerad 2011-08-01 04:54:33 i njuta,

Nu är det avgjort, jag har blivit som min mormor. Igår låg jag i timmar och bara var efterexalterad över helgen. Adrenalinet ville aldrig ta slut och jag låg bara och tänkte på den ena fantastiska saken efter den andra. Jag kan ju redan nu säga att jag aldrig kommer att vara med om ett likadant sagobröllop som detta, helt underbart och allt bara flöt på.
- vi hade så mycket flyt med allt att vi bara inväntade att något skulle gå fel eller att något allvarligt skulle hända. Och det gjorde det, vi var så rädda att glömma världens finaste paket på hotellet att vi glömde kortet! Haha!

Om det var det "värsta och sämsta" som hände på hela helgen, då förstår ni själva hur jävla fantastiskt resten var!


Tereze och Fredrik, återigen ett stort grattis!

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela