äntligen HT!! <3

Feeeem sega minuter är kvar av denna milslånga arbetsdag! Den har nästan gått fort, men det kanske har att göra med att jag har arbetat på som en jävla mullvad! Men det har verkligen varit sämsta ringardagen någonsin =/ ingen jävel vill lyssna på vad jag har att säga, el så är dom inte el så vet jag inte riktigt vad som händer! Men det känns ganska surt när man lallat omkring i några dagar, och fortfarande är för feg för att ringa på riktigt. Sen när man väl tar tjuren vid hornen, ja då är det ingen jävel som har tid för lilla mig! =/ jaja, det kommer ju en ny dag imorgon med nya möjligheter! Satsar stenhårt på mitt och owes mål, en miljon pocketogram på en kund! Det vore något! ;)

Sen när klockan väl slår 17 ska jag knalla bort till centralen, el får se hur långt jag hinner. Har mina små htälsklingar som väntar på mig 17.30 vid currybutiken i slussen! Ska bli så jäkla härligt med en riktig tjejkväll fullspäckad av massa god mat, skratt, minnen, roliga historier och sen största skålen med Marängswiss! :) asså det ska ju bli kul att träffa er också tjejer, men just nu ligger fanimej efterrätten ett steg högre! ;) hahahha skoja bara<3 typ! =)

Det kommer alltså bli första gången sen midsommar som Hela HT lyckas befinna sig på samma plats! otroligt efterlängtat<3 shit vad jag har saknat er! Skärpning inför hösten säger jag bara! :)


puss puss// en snart ickearbetande caro<3
0 kommentarer