Ernst fyller år!

Hej  hej!

Jag är hemma hos ernst!  en aningens på kanelen och livet leker! Min älskade bästaste Ernst fyller idag, detta dygn 20! Hon fyller alltså systemet!!! det är så  jäva stort att jag går sönder! ´

Är egentligen sjukt trött, men nu är det party på g! Och jag är så jävla taggad! :) idag är det ernst, och allt ska kritsa kring henne till 100%! :) hon är den första som jag pratade med på THG! bara det är så jävla stort! hahahah! kommer fortfarande ihåg när hon kom fram till mig på vår första rast, sträckte fram handen och sa - ja, man kanske skulle ta och presentera sig, Linda!

Efter dom sekunderna har jag älskat dig!  Du och jag var dom första som prata med varandra på hela THG! och jag vet att vi blev hatade, för att vi prata så mycket,vi lät och för att vi är som vi är! men det är just därför som vi är bäst!<3 du vet att dt  är du och jag ernst!<3

även om  vi inte ses så ofta. så vet jag att du finns där. Du och  jag  mot världen ernst<3 älskar dig :) kom ihåg vem som gav dig smeknamnet ;)

nu ska jag ut o röka klart min cigg. imorrn kommer ännu mer inlägg som kan reta upp mina söta små nördar :) ni är så sööööööta som skriver under täcknamn, så genomskinligt, men dock så sööööt<3 :)

grattis grattis igen ernst! den här dagen är din! <3 :) jag finns här vad som än händer!!!



puss puss// en partyglad och minnesfull caro<3
0 kommentarer