Få tyst på era skitungar!

Har redan tagit upp det en gång förrut, men det krävs att tas upp igen! Vad är det för fel på barn som bara sitter och låter, skriker och för ljud utan någon anledning?! Jag förstår små bebisar som inte kan prata ännu, det är deras ända sätt att kommunicera med omvärlden. Men lite äldre barn, som passerat 3 år, dom förstår ju att dom låter! Så varför fortsätter dom när dom vet att dom går alla människor runt omkring dom på nerverna?! Det mest störande är ju när föräldrarna/ farmor/ barnvakt bara sitter bredvid utan att göra något! Varför?!
   Tro inte att jag är någon barnhatare, för det är jag verkligen inte. Jag är ju nästan själv fortfarande ett barn, el beter mig ofta som ett, och jag är ju själv barnflicka som passar tre styckna i åldrarna 4mån - 4år. Så nog tycker jag om barn. Mina barn som jag passar älskar jag mest av allt, dom är mina små guldhjärtan! Fast det kan ju iofs ha att göra med att det är jag som har uppfostrat dom och att dom lyssnar på vad jag säger åt dom!

Men vad är det för fel på föräldrarna som bara låter sina barn låta?! Som sagt, jag förstår om barnet leker, skrattar, berättar något jättespännande eller är ledset, då förstår jag om man måste låta. Men när barnet bara går omkring och låter, eller mitt på en fullpackad svettig buss, varför gör inte den vuxna något?! Jag skulle aldrig tillåta att någon av mina barn bara gick omkring och lät, när man märker av att omgivning störs av det. Är vi inne i skogen med bara blåbären som sällskap, då kan dom få låta hur mycket dom vill. Men det finns vissa platser då man måste ha pli på skitungarna! Det gick nyss förbi en liten skitunge på gatan utanför, som bara lät, helt utan anledning! Mamman gick bara snäll förbi, varför?! Både jag, mamma och syrran reagerade samtidigt på att mamman inte gjorde något. Det är i sånna tillfällen som man verkar hur mkt vi är släkt med varann :)




Puss puss// en egentligen barnälskande caro<3
1 kommentar
Söderlund

Jag älskar hans röst jag med.

Hoppas att jag kan göra någonting

bra av låten också.



Mix Megapols artistjakt på fredag! :)



Mvh

Söderlund