mycket sen sist.

Tävlingen har börjat, därmed har jag ingen tid över till att slöblogga på jobbet längre! Tävlingen är enkel, men samtidigt jävligt svår! Extra svår för mig tydligen då jag lyckades missförstå den en hel förmiddag, vilket innebar sjukt mycket tid åt helvete! =/ men men, jag tar igen mig imorrn! Jag vill verkligen vinna det här priset, 750kr på superchecken som gäller på en mängd olika butiker runt om i sthlm! Målet för imorrn är minst 20 mail, får se hur det går med det!

Sen ligger jag ju lite före, då jag sålde igår!! Woho! Jag är så sjukt bäst! Stolt som en tupp är jag! Nu var det kanske inte värsta superaffären, men jag är inte längre sist bland färskingarna! :) Jag var själv med o skrev ut dom idag(man gör det om det är bråttom) och fick fixa iordning värsta kuvertet och klistra på frimärken och sen posta det! Min första lilla bebis! :) Det blev 20st till ett företag, där jag inte ens fick prata med den ansvarige, utan det var en annan på företaget som skicka in en egen order! Snacka om flyt man har! ;)

Gårdagen var på många sätt och vis en utav de bästa på länge, väldigt väldigt länge! Det var länge sen jag var så lycklig, glad och sprallig på en och samma gång! Det är en känsla jag satsar på att behålla ett bra tag framöver!
Du är så bäst<3 näst efter mig förstås ;) o du gör mig lycklig :) <3 Grattis grattis på 2års dagen!



puss puss// en lycklig caro<3
0 kommentarer