myskväll i aspis<3

Har varit ute och gått i två timmar, köpt Svenska Hjärtan del 1 åt mamma och och bara strosat runt :) Såg världens sötaste tvillingpar i en vagn, kan högst vara 3 månader, så söta! Kom och tänka på en dröm jag hade inatt! Jag drömde att Malin var gravid, och hon var redan i tredje månaden, men hon hade inte sagt någon till någon, utan hon skulle vänta tills det hade gått 18 veckor, tror det är gränsen för abort. Helt störd dröm! Fast du var väldigt söt som gravid kan jag ju säga, o du hade en jättefin mage! I drömmen var du i tredje månaden! Men för guds skull, använd kondom! Nu har jag sagt drömmen högt, så nu kan den inte falla in! :)

Täntke vara lite kreativ och rensa i mitt rum, har så sjukt mycket saker överallt, har lust att slänga ut allt så att jag får lite mer plats i mitt rum. Men tycker inte heller om när det blir för tomt heller! Mamma pratar om att göra om i både badrummet och vardagsrummet, hon vill ha in "mer luft" i rummen! Att hon vill flytta runt på en massa möbler och kasta ut en del. Jag frågade vad hon skulle med all luft till, men det kunde hon inte svara på!

Ser ut som jag får något att göra ikväll, tänkte umgås med tvn, men sen pratade jag med min lilla sanna, så det blir förmodligen middag + filmkväll hemma hos henne o matte! :) ska bli skitmysigt! Känner för att bara dega, kolla på film o äta smågodis! :)

puss puss// en lycklig caro<3
0 kommentarer