one more to come!

Snaaart är det helg! Shit, jag längtar så mycke att jag håller på att dö, vill bara lägga mig ner på mattan här på kontoret och somna, så kan någon väcka mig när vi ska iväg på kickoffen sen! Haha, vet inte riktigt om chefen skulle uppskatta det?! Dagen ser ut som följande, jobb fram till 14, sen åker vi iväg till Haninge där vi ska spela Paintball mellan 15-17. Efter det ska man hem, duscha o göra sig iordning innan vi ska ses igen senare på kvällen och äta middag ihop! Ska bli så sjukt kul o mysigt! Sen får jag se om jag drar vidare till 360 på Göta Källare o möta upp tjejerna! Tydligen är det Ladies Night med manliga strippor! Men njaa, jag är inte ett dugg sugen på det. Att träffa tjejerna är jag ju, men det där med strippor känns lite njaaigt. Dessutom brukade min mor och far hänga på GK för 100 år sen, vet inte om jag vill gå i deras fotspår! haha!
Just nu är jag mer sugen på att bädda ner mig, äta glass o kolla på film! Men det gjorde jag ju igår kväll, så jag får se hur det blir! Det löser sig alltid! Vill även försöka vara lite utvilad inför den stora kräftskivan imorrn! Jag är så taggad och det kommer bli skitkul! Känns jäkligt bra att ha en fullspäckad helg! Med Kickoff + middag och kanske utgång idag, och sen Mattes landställe imorrn med kräftisar, bad,bastu o massa annat skoj! 
En fullspäckad helg är nästan precis vad jag behöver efter en hel jobbvecka!

puss puss//en arbetande caro<3
4 kommentarer
Anonym

tss gk är inte samma sak nu som då, mina päron hängde också där så tro mig. it's not the same.

Vadå njaaaa till manliga strippor, har du gått och blivit sjuk kvinna?! vi andra kommer iaf stå och dregla, men du kan ju ligga i sängen om du vill .. tråkmåns!

Anonym

förresten, om det är så att du blir sen, så kan du ju alltid prata med malin och komma dit med henne, hon kommer senare runt halv 12, men hennes bror kommer släppa in henne. så häng på henne om du inte vill betala inträde dvs ;)

caro

Jag är ingen tråkmåns! Jag känner mig bara inte så sugen på manliga strippor! :) men jag är alltid partajsugen! ;) haha

men det låter ju kalas, jag kan gärna haka på henne! :D ses sen då!



love you<3

emsi pemsi

goodie goodie babe, sover hos dig sen också då, har löst det med packning :p fast ja tar inte med ngn sovsäck, sover utan allt isf :p haha orkar inte bära runt på skiten .. Ses sen <3