Söder är för litet för mig!

Jag vet inte riktigt vad som är felet, jag trodde att söder skulle vara en plats där man inte brydde sig så mycket om hur man såg ut. Jag tänker bara på alla unga människor som hakat på trenden med fula gamla kläder, el tjejerna runt 20 som har likadana kläder som min mormor, eller alla konstiga indieelektro-människor. Trenderna byts hur ofta som helst och det är inget jag orkar hålla reda på. Frågan är då varför hela söder vänds upp och ner när en annan råkar komma i lite annorlunda kläder?! Planen för dagen var ju att sola, så jag hade bikini, flipflops, lilla-my-tofs och en gammal klänninng på mig. Kanske en aningens kort, men jag skulle ju ändå sola. Tills syrran ringer och jag måste komma o hämta hennes väska vid tuben, springer dit utan att tänka på vad jag har på mig. Kanske inte det smartaste draget... Folk tittade på mig hela vägen fram och tillbaka längs götgatan, och jag förstår inte varför.

Varför ska jag vara den sista människan på söder som vägrar ta på mig jeans och lägga upp bikinin på vinden? Vi må gå mot kallare tider, men det är långt kvar tills dess! Så fram till att termomtern står på 10-5grader, så är det jag som nöter ut mina flipflops en aningens till, använder klänning dag som natt och njuter av varenda solig minut!

Känns som om jag försöker hålla kvar sommaren så mycket som möjligt, och liksom vägrar inse att dagarna går mot julafton istället för midsommarafton! Men jag har ju fortfarande hur mycket planer som helst som måste gå igenom innan sommaren är slut! Känns som söder omvandlats till någon form av fejknordpolen medan jag lever kvar som sista soldyrkaren. Är det bara jag som fortfarande vill ha ljumma sommarkvällar, goda drinkar, bra musik och trevligt sällskap?! Jag längtar tillbaka till Rhodos igen! Ge mig värme!!

Dessutom är jag säker på att dom flesta bara var avundsjuka på mina fortfarande bruna ben. Sa ju att min morotsmetod skulle fungera! :)

puss puss// en solig caro<3
0 kommentarer