Thank god it´s Friday!

Woho, äntligen fredag! Jag och en tjej till blev dom som var kvar sist, till slut kom vdn in på kontoret och sa att vi kunde gå hem om vi var klara! Så det blev en halvtimme tidigare! Sen innan vi gick tog vi en liten sväng förbi chefernas kontor, dom har en gigantisk stor bokhylla, full med hur mycket böcker som helst! Hon tog några, så då tog jag några, hittade flera som jag verkligen gått och suktat efter! Till slut fick det räcka, får inte bli för mycket av det goda! ;) men när jag visade mina fynd för mamma, sa hon att det kanske inte var en sån jättebra ide att ta så många... Börjar få lite magont, tänk om dom har överbevakningskameror, el kallar till ett möte, el inte vet jag! Fasen, funtar på att smuggla med dom och lägga tillbaka några, får se hur jag gör. Men en av cheferna sa faktiskt att man kunde få ta en bok el så, och det var ju det jag gjorde, fast kanske några fler.... men det där löser sig! :)

Köpte även Sallys box på åhlens idag!! Fem hela skivor med världens bästa serie!!Så nu är helgen uppbokad, ska ha en tre dagar lång dejt med min tv! Något jag ser mycket fram emot, ska bara ligga på soffan, titta på tv, läsa mina nya böcker och bara ta det lugnt! :) Får se om det blir något jobb eller inte, får ringa imorrn och kolla!
Fan, Jennie, önskar att du vore hemma nu, då skulle jag boka upp dig med i helgen! Men vi får ta en kväll sen i september!!<3



Nu ska jag iväg och köpa mat, numera när vi är två hårt arbetande kvinnor, så är det ingen som orkar laga mat en fredagkväll. Så jag ska till Health bar och mamma går till en av söders icke-pärlor och handlar!

puss puss//en lycklig caro<3
2 kommentarer
Jelly

what!!? finns det en sally dvd???? :O underbaraste! om jag hade varit hemma så....

caro

Jaa! Den släpptes typ i augusti! :D och nu finns den hemma i min dvdsamling! :D <3



vi kör ett långt maraton när du kommer hem<3