vägen till någons hjärta...

Det gamla uttrycket säger ju att "vägen till mannens hjärta går genom magen"! Jag tror det stämmer till viss del, men desto mer för tjejer! Jag känner ingen tjej som inte totalälskar mat! Vi kan sitta hur länge som helst och bara prata om just mat, platser vi varit på och vad man åt för mat där och vid olika tillställningar, vad man åt just då! För mig är mat något socialt, på det sättet är jag Fransyska! För just fransoserna är mat en enda stor social tillställning och man gör det till en grej att äta med sina nära och kära, även en anledning till varför franska kvinnor ska vara smala? Typ för att dom äter vad dom vill hur dom vill utan att tänka på det! Om det stämmer, ingen aning! Bara något jag hört för länge sen!
   Iaf, så länge jag har haft en egen umgängeskrets har mat och allt i ätbar väg varit det centrala i vårt umgänge. Det var bland det sista jag och Jennie pratade om innan vi sa hej då, allt är så enkelt mellan oss, det räcker med att vi möts på ica, köper något och går hem till någon och så blir allt bara jättelyckat och roligt! Just att det alltid inkluderade något ätbart är liksom standard!

Jag skulle ju egentligen börjat med matlådorna, men fastnade direkt i programmet från himlen - Lejla Bakar! Det finns inget den kvinnan inte kan göra som ser helt oemotståndligt ut! Jag är så kär i den kvinnan! Så jag tror garanterat på det gamla Caro-ordspråket " Vägen till kvinnans hjärta går via sötsaker och choklad"! Något som jag tror stämmer till 145%! Jag tror inte det finns någon bland mina sötisar som inte avgudar choklad och bakverk lika mycket som jag! Sen att jag har en samling bak-och chokladböcker på runt 25st kanske är en anings överdrivet, men bilderna är ju helt underbara! Ska bara lära mig baka allt, så kommer världen bli en mycket bättre plats :) iaf för mig och mina tjejer<3



kvinnan som hittat vägen till mitt hjärta!


 

puss puss// en baksugen caro<3

0 kommentarer