garderobssex...

Hade som sagt mitt andra pass som garderobiär idag, gick skitbra och jag älskar det jobbet, chefen kallar mig för hjärtat och gumman och mina arbetskamrater är jättetrevliga! :) enkla pengar med andra ord.
Men jobbet får mig verkligen att fundera över just garderobssex, och hur vanligt det egentligen är. Jag har själv aldrig haft det och har inte rikigt uppfattat själva tjusningen i det hela, men är intresserad av det då jag kommer tillbringa en månad i stans olika garderober. Vem eller vilka är det som har det? Okända främlingar som möts av en slump på en opera, eller vanliga svenssons som vill hotta upp sexlivet lite? Hur har man det? Ja, jag förstår ju hur själva kroppsliga biten går till, men bestämmer man tid och plats, eller sker allt i stundens hetta?
Och är det vanligast att man har det i någon random garderob ute på stan, eller hellre hemma i huset som i "Tomten är far till alla barnen", Gagaroben, där alla män beskriver samma form av sexakt?
Ju mer jag tänker på det, desto mer frågor poppar upp! Med stängd dörr eller öppen? Med en massa kläder hängandes runt huvudena? Trångt eller med mycket plats? Hemma eller ute?

Ja, för er som har lite mer erfarenhet av detta så får ni jättegärna höra av er, jag är väldigt nyfiken och vill veta mer!


Min drömgarderob, med eller utan sex ;)

puss puss//en lycklig caro<3

1 kommentar
Daniela

Snart börjar jag på säsong 2.. tro mig mina tårar tar aldrig slut!!

Schyst garderob, har du sett sex and the city the movie? där är min drömgarderob! =)