gullemamma!

Jag hade precis städat klart i rummet, plockat undan en massa och det började se riktigt snyggt ut. Tänkte att jag lika gärna kunde vara extra duktig och betala lite räkningar så har man det gjort. Jag kan meddela att jag sprang runt i panik när jag inte hittade dom, det är ju räkningar! Jag såg framför mig hur kronofogden bar ut tvn, datorn, copacabana... Ja, jag har en tendens att överdriva när det uppstår stressade situationer, och i övrigt också. Efter panikartade svettiga minuter tog jag ändå mod till mig och ringde mamma, hon är den som alltid pratar om kronofogden, anmärkningar och noggrannheten med räkningar. Så jag frågade lite försiktigt om hon kan ha sett vart dom låg, ville inte säga direkt att jag slarvat bort dom. Mammas svar - Jahadå det vet jag, det var dagens paket i julkalendern! Så dom har jag redan betalt :)
Lilla gullemamma, här har man sprungit omkring som en skållad gasell, för att veta att hon redan betalt dom!

puss puss//en lycklig caro<3
6 kommentarer
Angelica L

Ja det är hon verkligen :D

Känner igen mig i det du skriver ;)

Kram

Aaliyah.

Haha, bäst att fixa det .. kronofogden aj aj inte roligt de ;)

delinda

så sött =)

Sophia

Ja men asså stop och belägg!!! (hur stavas det..?!) Men asså, Copacabana tror jag väl ändå aldrig rikigt var i riskzonen för kronofogden! Okej TV och sånt.. men en PADDA?!!!

Naddi

Haha, Caro dåå! Jag kan verkligen se hur du springer runt i panik efter räkningarna :P



By the way, enligt en väldans pålitlig källa, så är fjompen till kille intresserad av mig, och har till och med nämnt att jag är underbar :O

Men det manliga släktet är ju helt skumt måste jag säga!

caro

Du, kära syster! Han är så mycket mer än bara en padda! Btw tror jag även att Konrad skulle vara i rikszonen om kronofogden kom, tror inte du det? :)