jobb.

Fick nyss reda på att jag jobbar lördag kväll, spännande med tanke på att chefen inte hade något senast jag pratade med henne. Passet börjar 20.30, så det är förhoppningsvis bara ett snabbt uthäng. Planen var ju vin och räkafton hos Sanna + utgång, men nu vet jag inte riktigt hur det blir. Åh vad stressad jag blir, istället för att ha lite pass då och då ska jag ha tre dagar utan någonting och sen jobba dom dagar jag vill vara ledig! Jaja, det är pengar och det är något jag behöver. Så man får se det positiva i allt. Om det blir som jag vill borde jag hinna med först middag(utan vinet =/) åka till jobbet och sen möta upp tjejerna ute någonstans, borde inte det funka?!
Väntar nu ihärdigt på svar från restaurangen jag var på igår, iofs så har det gått exakt ett dygn och 3min sen intervjun avklarades, men hon sa ju att hon skulle vara snabb med svar! Syster, vi har ätit på en sådan restaurang, pasta-grejen vi åt på i ett köpcentrum i Tallinn :)

Jag har även fått klartecken från min boss!! Jag får ta hjälp av bloggen och er läsare, woho! Nu ska jag bara fundera ut någon klashig text för att förklara allt! Åhh jag är så exalterad! Det här är bland det bästa som har hänt mig! Jag har fått mitt första frilansjobb kan man väll kalla det, som resarcher! Resten kommer senare... ;)

puss puss//en lycklig caro<3
2 kommentarer
neftaly

:)

Angelica L

Jo det kanske jag kommer att göra,har inte tänkt på det.Tack för tipset ;)

Låter som om du har lite spännande saker på G! :D

Kram