liten bh-guide!

Visste ni att 7 av 10 kvinnor använder fel bh? Varför det är så kan jag inte riktigt förstå, jag tror det mesta handlar om att man inte riktigt vet hur man mäter ut rätt bh för en, eller att man inte riktigt vet hur ens kropp ser ut. Detta är något som jag och min kompis Naddi diskuterat mycket, mest eftersom vi vet flera nära som verkar vara lite ute och cyklar varje gång dom väljer bhstorlek. Det spelar ingen roll om man har en a-kupa eller en stor d-kupa, man ska ändå ha koll på vilken storlek man har. Sen säger det ju sig själv att ju större bröst man har, desto mer stöd behöver man för att ryggen inte ska gå sönder. Så här kommer en liten bh-guide för att förenkla nästa inköp!

Det första man måste göra innan man provar bhar är att mäta sig själv, då ska man först mäta hur många cm det är under brösten, vilket är själva siffrorna som anges i bhstorleken. T.ex 70,75,70 osv.
Därefter tar du nästa mått över brösten, mät runt och låt bandet gå där det är som störst, tex vid bröstvårtorna. Det mått du får fram där är själva kupstorleken, A, B, C osv.

Nu har du alltså fått fram två olika mått, lägg tillsammans dessa och du har din bh!


Lånad bild från http://www.beinggirl.nu/yourbody/braguide.php 

puss puss//en lycklig caro<3
2 kommentarer
Aaliyah

Haha i know, men ja gör inte det thank god :)

Trixie

Haha, nä, det blir ingen än på ett tag. Vi tänkte åka till Frankrike ett tag först och sen vill jag plugga på Kalmar. Adrian ska ju dessutom plugga till läkare. Så nä, inte förns tidigast om 4 år =p