Pom Pom Parlour!

Jag och Naddi var förbi Pom Pom Parlour igår, kikade lite i butiken och spanade in allt läckert och underbart som finns där. När jag får min nästa lön ska jag fira och köpa ett par riktigt fina trosor därifrån! För er som inte varit på Pom pom, gå dit! Det finns allt från underbara underkläder, sexiga tillbehör, olika hjälpmedel och smågrejer för att pigga upp i sängen, böcker - både bildböcker och noveller. Smink och smycken, och en del andra fina saker som t.ex världens underbaraste teservis! Den är i vitt med silvertext på, och alla delar har små vackra kvinnoben som handtag, med små silverskor på! Svårt att förklara, men den är helt underbar och jag önskar mig hela den serien! Så kära tomten, jag tar gärna emot julklappar i efterskott... ;)
Sen blir det ju inte bättre av att hon som arbetar i butiken, Maria, är helt underbar och jag tycker om henne mer och mer för varje gång jag är där. Nu känner hon igen mig och det är alltid lika trevligt att träffa henne!
Dessutom är det ju min stora idol, Katerina Janouch som äger butiken tillsammans med hennes man Robert. Båda är urtrevliga och helt underbara, har man tur så är dom inne i butiken när man går förbi!

Igår hade hon ju en liten signering där, och vi hann med en liten pratstund under tiden. Hon är bara så underbar som människa, känns som man verkligen kan prata om allt med henne, helt underbart! Naddi är också helt såld på henne efter igår ;) Vi hann även gå igenom lite mer detaljerat om framtiden och en del saker som kommer att hända! Lite planer och lite tillvägagångssätt... Mer om det kommer senare, ska släppa årets grej snart!

puss puss//en lycklig caro<3
1 kommentar
Daniela

Japp det är hårförlängning på bilden :) tack gumman. Jag tänkte göra igen här i veckan. Kram