Veckans sextips!

Sådärja, nu var det åter dags för veckans absolut bästa tips och det var inte särskilt svårt att bestämma sig för vad det skulle handla om, utan denna vecka tänkte jag tipsa er om en sexställning. Inte vilken som helst utan en av mina solklara favoriter: Ridande!
Denna ställning går att variera sig till det oändliga och jag tänkte ge lite smakprov på hur du och din älskling kan med något så enkelt som att flytta lite på att ben, kan ändra ställningen totalt och på så sätt finna fler sätt att njuta på tillsammans. För även om man kanske inte tänker på det just under akten, så är det så att en liten ändring på benen, takten eller underlag ändrar känslan för både honom och henne!

Några exempel på hur ni ändrar på ställningen, med utgångsläget mannen under och kvinnan över: han har benen platt mot underlaget och hon sina fötter tätt längs hans ben. Han kan sära på benen eller ha dom tätt, hon kan han sina ben nära honom eller långt ifrån. Hon har sina fötter ovanpå hans ben, eller ännu bättre - pressade under hans lår! På så sätt kommer han närmare och det blir en helt annan känsla. Han kan ha benen högt och kan även bidra med lite stöd för hennes rygg. Prova att variera mellan dessa och känn hur det ändras och upptäck vad som känns skönast!
Hon kan sitta helt upp och rida fritt, ha händerna över huvudet på honom, eller ligga platt mot hans överkropp. Allt fungerar och ger variation!
Vad det gäller takten - antingen sköter hon hela biten och bestämmer själv hur fort eller långsamt det ska gå, eller så gör ni det till ett samspel, men tänk på att det är ingen ryttartävling och det är inte hela världen om det inte klatchar, det kan snarare bli hetare och mer passionerat om rytmen är lite ojämn! Använd hela kroppen, eller endast könen, växla mellan dessa och upptäck skillnanden!
Om den glider ur? Något som lätt sker, prova med att han har benen uppe och hennes fötter under hans lår, ni kommer närmare rent könsligt och det blir tajtare!

Glöm inte att ta på varandra under tiden. Denna ställning är perfekt för honom att smeka, kyssa och verkligen ta på henne, hon är bokstavligen över honom och varför inte utnyttja det? ;) Passa på att smeka henne samtidigt som hon bestämmer takten, inget är mer underbart än att samtidigt bli smekt som man är helt fylld...

ps. var med om det sista för några dagar sen, och utan att göra min syster för generad eller berätta för mycket. Oh My God! Jag trodde bokstavligen att jag skulle svimma för att det var så skönt, jag ville gråta, skratta, skrika och det var en explosion utan dess like! Så alla tipsen ovanför kommer från verkligheten, och tro mig - ni kommer njuta! ;)

puss puss//en lycklig caro<3
0 kommentarer