filmkväll hos sanna :)

Nu har jag ägnat mer än de två senaste timmarna till att läsa teori, och det har gått så mycket bättre än förväntat. Jag fattar verkligen mycket av det, och ju mer jag fattar desto roligare blir det, skulle jag fortsätta att läsa nu skulle jag läst ut boken innan 12. Men eftersom jag ska iväg snart så funkar inte det. Men jag har gett mig fan på att klara provet på tisdag, och som man säger - inget är ju omöjligt! Jag räknar stenhårt med att stenplugga hela måndag, samt tisdagmorgon fram till provet. Det där löser sig ska ni se!

Har precis upptäckt att även solen har fläckar då det handlar om att vara ensam hemma. Visst är det helt underbart att springa omkring i bara trosor med lilla-my-tofs, lyssna på för hög musik och sjunga med hur falskt man än vill. Men dock inte lika kul att upptäcka att man ska träffa sina sötisar om 17 min, o inte ätit något middag. För att sen upptäcka att köttbullarna man spanat ut till middag, inte är några köttbullar, utan istället en påse med tryffel! Vem fan lägger in tryfflar i frysen?!

Snart ska jag iväg hem till sanna, jag,natti, naddi o jennie ska tillsammans se den perfekta skräckfilmen "The Exorcism of Emily Rose." Ska bli väldigt mysigt o trevligt att träffa gamla tjejgänget igen! Dock är jag en aningens nervös inför filmen, vi ska se den på sannas nya storbildstv. Det känns som om bilden kommer bli väldigt tydlig och detaljerad. Jag kan bara varna er tjejer att jag kommer skrika mig hes ikväll!

  
mina älskade tjejer<3 :)


puss puss// caro<3
0 kommentarer