sexualupplysare och bokälskare

Gör det intima intimare!

Publicerad 2008-11-25 21:34:07 i Sex osv.,

Tänkte börja med något som kommer att kallas veckans bästa tips! Kan vara allt från en väldigt bra och skön sexställning, ett måste i sängkammaren, till ett bra matlagningsrecept för dig och din älskade.
Detta är veckans bästa, sexigaste och helt klart enklaste tipset: Intimrakning på varandra. Att raka sig är något som de allra flesta ändå gör, så varför inte gör det till en mysig och sexig stund tillsammans med din kära?! Helrakat, mönster, ansat, ja det är helt upp till er! ;)

Det enda som behövs är:

  • En vass rakhyvel
  • Rakgel, det blir enklare, minskar risken för skärsår och det blir slätare
  • En plats att vara på, förslagsvis duschen
  • Varandra

Sen är det bara att köra igång! Något att tänka på är att inte ha bråttom, det uppstår lätt skador och det är inte något man vill ha därnere. Ta god tid på dig och pyssla om din älskling på det allra sexigaste stället! Använd mycket rakgel och undvik sorterna med parfymeringar och liknande då dessa lätt skapar irritation. Tänk även på åt vilket håll du rakar, raka längs med hårstråna så minskar risken för klåda, röda prickar och annat som lätt uppstår om man rakar mot hårsäckarna.

Bästa av allt, förutom att du får tillbringa lång tid med din älsklings sexigaste del, själva invigningen när allt är klart! ;)

puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Postat av: Lina

Publicerad 2010-08-17 11:46:31

Något utanför ämnet men har du sett RFSUs TV-reklam om intimrakning? Själv anser jag att reklamen är lite väl difus.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela