Jag är så bäst!

Har precis kommit hem från världens bästa körlektion, och jag är så glad! Jag är verkligen så bäst, att jag fortfarande lyckas förvåna mig så pass! Helt otroligt vad bäst jag är. Senast jag körde bil var det sol på himlen och folk gick omkring utan pälsjackor o byxor, så det var ju ett tag sen... Men nu, jag har uppgraderat mig till att få köra i riktig trafik o växla upp ända till trean! Jag är van vid att få starta-krypa-stanna i timmar på en parkering, men nu jävlar var jag redo! Läraren blev förvånad och väldigt glad! Jag blev inte ens hysterisk när han bad mig blinka ut o köra på den riktiga vägen, utan allt gick som en jävla dans! Åhh jag är så glad!! :)

Nu planerar jag att åka med älsklingen ner till hans syster o köra massa därnere! Ska bli så mysigt om det funkar :) samt lyckas övertyga min far att ta kursen med det. Antingen det eller att jag säljer delar av mig själv alternativt mig själv för att ha råd med lektioner!

Nu ska jag fira med en stor bit av min hembakta morotskaka, se lite parlamentet o plugga lite teori! Nu har jag fått tillbaka min energi och jag är taggad igen inför mitt körkort, känns riktigt bra och stabilt!

ps. jag saknar dig så mycket, min rambo<3

puss puss//en lycklig caro<3
2 kommentarer
Filiiii

Härligt Caro :)

Själv hade jag halkbana idag och det gick kanon. Det var även grymt roligt så där har du nått att se fram emot :P



caro

Nejmen, shit vad du är duktig!! :D grattis grattis! :D jag har iofs en bit kvar tills dess, men jag längtar! :D