sexualupplysare och bokälskare

Julkalender!

Publicerad 2008-11-29 15:25:59 i min vardag,

Jag vet inte hur det fungerar i andra familjer, men i vår familj har vi haft som tradition att jag och syster får paketkalender! Från början när vi var yttepytte fick vi varsitt litet paket varje dag, kunde vara allt från små hårspännen till en ask russin. Men nu på senare år har paketen minskat men värdet ökat, och det är fortfarande lika roligt! Då min mor inte har den bästa fantasin och smaken fick jag och Syster ta saken i egna händer, så i år har vi handlat nästintill allt själva! Bara det som vi vill ha och verkligen behöver, istället för att hon ska välja något som vi inte tycker om, då blir det smidigare såhär.
Eftersom jag fortfarande har barnasinnet kräver jag att få allt inslaget, och med små siffror på för dagen då paketet får öppnas. Så ska alla paketen ligga på vitt, hårt papper ovanpå byrån bredvid Morfar, som det alltid har varit :)Detta är lite saker ur min kalender, ursnygga strumbyxor i massa olika material och mönster + en kakform med avtagbara kanter, perfekt för morotskaka :)

puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2008-11-29 15:46:33

mjaaae, det är fortf. lite kort, men det är lite mer okej än vad det var igår :p haha

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela