sexualupplysare och bokälskare

Låt den rätte komma in...

Publicerad 2008-11-27 23:31:18 i min vardag,

Har precis läst klart boken, det tog mig över en vecka. Vilket är väldigt låång tid till skillnad från hur fort jag brukar läsa i vanliga fall. Men den här boken var så fruktansvärt läskig, jag var tvungen att ta pauser och tänka på annat för att det var så bra skrivet. Jag är van vid att läsa läskiga böcker och har knarkat Kalla Kårar-serien sen jag var 10, men den här boken. Jesus, skriven på ett så öppet och naket språk att varenda liten mening blev till solklara bilder i mitt huvud. Just därför som den var så läskig! Till alla er som tycker om läskiga böcker, eller bara tycker om att läsa en bra skriven bok, köp den och du kommer vara fast efter 3 sidor. Måste tilläggas, den är lite krånglig i början med många personer som presenteras, men alla händelser kommer flätas samman likt en makramé, så det blir tydligare efter några kapitel!

Nu ser jag mycket fram emot filmen, dock vet jag att den förmodligen kommer vara urdålig om man jämför med boken, blir ju oftast så när man läst boken först och har sina egna bilder. Men man vet ju aldrig, värt ett försök!

ps. Boken jag ska börja på nu heter Koll på Porr - skilda röster om sex, pornografi, medier och unga! Recension kommer snarast möjliga ;)

puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2008-11-28 00:17:28

haha tack :-P jag vet faktiskt inte. Jag var ganska rejält inne i dimman igår, och naturligtvis utan ficklampa ;-) så helt allvarligt så vet jag inte vem mannen är hahahaha

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela