min prinsessa!

Jag är så lycklig just nu, min älskade prinsessa är nyligen inflyttade till mina älskade kvarter här på söder, för att vara mer exakt så bor vi ca en gata ifrån varandra rent horisontiellt och 7min promenad och man är framme. Helt perfekt med andra ord. Idag har jag haft den turen och lyckan att träffa henne både innan och efter jobbet :)
På förmiddagen var vi ute på en riktig power-walk i spöregnet, ca en timme och över 7000steg senare hade vi vandrat omkring på söder och försökte lokalisera oss. Känns skönt att jag inte är den enda söderturisten längre<3

Därefter var det lite jobb, men precis efter stängning kom hon förbi igen och vi tog en halvtimme på donken. Riktigt mysigt med massa skratt, skvaller och historier, samt en del planer smeds för framöver! Kvällen avslutades med en runda på ica dreglandes över allt gott som finns i butiken, samt pga tankarna på allt vi ska baka :)

Jag är bara så glad över att du flyttat hit, och att vi bor så nära varandra nu! Känns verkligen hur bra som helst,och jag känner på mig att vi kommer få väldigt roligt framöver! Aah vad glad jag blir bara jag tänker på det, allt vi kan göra, hitta på, baka och alla filmer och serier vi ska se! Nu kan vi ju ha spontana middagar, filmkvällar, kakbakning, myskvällar i princip när som helst :)




caro <3 ellen


puss puss//en lycklig caro<3
1 kommentar
Daniela

Jag jobbar som servitris/bartender på en kvartersrestaurang/krog, i närheten där jag bor :)

Vart jobbar du själv?

kram