om qx!

Jag vill bara tillägga att även om qruiser inte ger mig något just nu, så är det världens bästa hemsida för den som vill träffa roliga människor, disktuera eller är ute efter en partner. Sidan är qruiser.com och vänder sig främst till HBT-personer! Här kan man träffa hur mycket roliga bögar, trevliga flator, roliga klubbar, massa party och tillställningar samt många intressanta ämnen att diskutera. Det finns garanterat något för alla smaker! Spelar ingen roll om du är ute efter en partner, vänner, fester eller bara vill prata med någon, allt finns här! Men lite mer regnbågsfärgat! ;)
Qruiser ger även ut en tidning som man kan hitta lite runt om i Stockholm på olika caféer och dylikt. Läs den tidningen, man finner alltid något roligt och intressant där. + att min älskade Bull snart kommer dyka upp i den! ;)

Så tips till alla som är intresserad av HBT-världen, trevliga människor och spännande diskussioner, gå in på den sidan! Spelar ingen roll om du är inne eller ute ur garderoben! Skaffa dig ett namn och ge dig ut i en spännande regnbågsfärgad värld!

puss puss//en lycklig caro<3