övergiven hundvalp alternativt tim-hora.

Min andra intervju sket sig, fast det är inte ett dugg mitt fel. Känns väldigt skönt att kunna göra det klart redan från början. Jag var redo och ute i väldigt god tid, gick hemifrån 25min innan det skulle börja och promenerade sakta ner till Ringen. Jag ville ju inte komma inflåsandes med svetten rinnandes både fram och bak, fastklistrad lugg och tomatkinder, så därav den goda tiden. Kom in i receptionen och slog mig ner på några sittpuffar, och satt där i 20min, utan att någon kom. Jag visste inte vad jag skulle göra, för personen jag skulle träffa jobbade ju inte på hotellet, utan vi skulle bara mötas där. + att jag glömt bort hennes efternamn, så det skulle bli för pinsamt att fråga. Hotellpersonalen mest tittade på mig medan jag satt där helt bortglömd.
I beskrivningen stod det bara ett namn men ingen adress, och jag tog det hotellet som låg vid Ringen. Men nu börjar jag bli osäker, tänk om hon menade det som ligger vid centralen, vilket innebar att vi satt på varsitt håll och väntade på varandra?!

Jag kände mig som en liten stackars övergiven hundvalp, folk gick förbi och tittade men ingen frågade något. Undrar vad dom tänkte om mig. När det gått 10min började jag känna mig som en prostituerad. Det är något speciellt med hotellobbys, jag tänker alltid på Pretty Woman och om det finns riktiga fina och flaschiga hotell som hyr ut rummen per timme? Eller om det bara är snuskiga motell längs motorvägar som gör sånt. Jag undrar hur det fungerar på riktigt med horor och hotell, om personalen efter ett tag börjar känna igen vilka som är horor, och på så sätt även börja förstå vilka som är deras kunder.

Mycket som jag undrar över, men som jag inte har en aning om hur jag ska ta reda på. Jag tänker inte göra några egna efterforskningar på det här ämnet iaf, men visst vore det intressant att veta hur det går till?




puss puss//en lycklig caro<3
4 kommentarer
Daniela

Ah det är de :) Jag har jobbat där i 1 ½ år.

Okey =)

Daniela

Hur gick intervjun då, kom hon eller? :P

CARRO - ThinkPink ♥

sv: Ja den är så söt! :)

Angelica

Aww, tack va snällt :) det ska jag komma ihåg!



puss