två små änglar!

Har precis kommit hem, är helt slut. Började dagen med att stressa till första jobbet, var där i några timmar för att stressa ut till Tyresö o träffa familjen där jag skulle arbeta. Gick självklart vilse, hatar Tyresö o deras sätt att märka husen, helt omöjligt att hitta. Till slut plingade jag på ett hus, o han hade bara bott där i en vecka, så han var lika lost som jag. Därefter träffade jag på en liten tjej, o hon hade bott där i området i några veckor så hon hittade inte heller. Jag knallade vidare o gick mer vilse, tills jag hör en liten cykel komma imot mig. Då är det den lilla tjejen, som cyklat runt och hittat huset jag ska till!
Hur stora är oddsen att det finns sådana människor?! Så söt tjej! Sen visade hon mig exakt hur jag skulle gå och cyklade hon med mig ända fram till dörren så att jag inte skulle gå vilse igen! Så söööt!!

Det var även barnen jag passade, 23mån och tvåäggstvillingar! Jag ville kidnappa dom och ta med dom hem, så söta var dom! Kunde iofs inte säga mer än mamma, titta, där o skratta, men helt oslagbart söta! Likadant klädda o små blonda änglalockar. Ska bli riktigt kul att komma tillbaka dit igen imorrn. Tror även att jag kommer arbeta mer där, mamman nämde att hon gärna ville ha en och samma om det skulle funka mellan mig o barnen, o dom pep inte en enda gång under hela dagen. Bara skratt o lek hela dagen :)

Jag är så bäst helt enkelt :)

puss puss//en lycklig caro<3
0 kommentarer