Brian Tracy

Nu ska jag först av allt ta bort alla Brian Tracy-track från datorn o Doris! Att aldrig mer få höra den mannens röst i mitt huvud känns underbart! Eller vad säger du Owe?! Rena drömmen att slippa! :) För er som inte vet vem denna mirakelman är, så beskrivs han bäst som en sälj-guru! Miljoners människor dyrkar denna varelse och sväljer vartenda ord som kommer ifrån hans lilla mun! Och jag har haft den stora turen att lyssna på honom, men det är slut med det nu!
Jag har även haft hans dagliga visord som en liten prenumeration till min jobbmail, i början så läste jag dom faktiskt, men tröttnade till slut! Och om sanningen ska fram  har jag lyssnat till avsnitt 9, o inte till 60 som var vår läxa! Men men, inte mycket att göra åt nu :)


Mannen, mirakelt och säljgurun i ett - Brian Tracy!
(Ett minne blott, hahaha blott som blått! hahaha!)


ps. dagens bästa hitills, en av cheferna hörde av sig på facean (ja, jag råkade lägga till Alla på facean under fredagsölen, dock efter ganska många öl!) och bad om ursäkt för att han inte sagt hej då, och massa annat sött! Det värmde rejält i hjärtat! Men han är nog en av dom jag kommer ha kontakt med. Vi kan nog ha väldigt många spännande och intressanta diskussioner ihop, något jag ser fram emot. Han är ju min Idol, och jag är Fan!

puss puss//en lycklig caro<3
1 kommentar
Anonym

hahHAHAHAHAH jaa visst va den lite fyndig :p hahahaha <3<3