dagens sorgliga...

Owe, det kommer bli så tomt utan dig! Jag hoppas du har asmycket kvar att göra så att du kommer imorrn och på torsdag med! Inte för att vara elak, utan jag menar det ur ett rent egotrippat perspektiv! Fast med kärlek också såklart ;) Vem ska annars ta tepauser med mig medan alla andra röker, gå på promenad med mig el gama apelsiner och skratta åt allt! Usch vad ledsamt det blir!

Fast iofs, så som landet ligger nu så vet vi ju aldrig hur det blir i framtiden, el vad som ens har hänt innan den här veckan är slut! Så vi ska inte gråta över spilld milkshake i förskott - ett gammalt caro-ordspråk!

Får iaf visa dig ett av mina smultronställen i Stockholm - Stadsbiblioteket! Ska bli riktigt trevlig att visa dig denna underbara plats, är säker på att du kommer tycka om den minst lika mycket som jag :) där kan vi börja hänga ;) 

ps. vi måste hålla kontakten :) vi är ju fortfarande kulturens väktare och kunskapens spridare! (även om våra kunder inte verkar ha uppfattat det! ;) ) <3

puss puss//en lycklig caro<3

3 kommentarer
josefine

åh underbara du! du är bäst <3 klart att vi kommer hålla kontakten. kulturens väktare for life! en massa kramar från owe

Bella

Ha en bra dag!

Anonym

heey babe, allt bra? ses någongång nästa vecka? HT mys kanske? puss<3