date med mig själv!

Har precis kommit hem från jobbet. Flöt på segt som vanligt. Men mina testunder med Owe var tredje timma piggar upp en iaf! Imorgon har jag en lista på ca 1005 att ringa, vilket jag självklart kommer klara helt utan problem!
När jag och Owe gick igenom helgens planer, pratade båda om att det enda man vill är att lägga sig på soffan, äta choklad och äta en god bok! Något jag blev så sugen på att jag bestämde mig för att ägna hela kvällen åt min favoritperson efter älskling - mig själv!

Då kvinnan inte är hemma ska jag ta tillfället i akt och göra det jag tycker allra bäst om att göra själv! Nej, inte så ekivokt som det kan verka... Jag pratar om att sjunga högt till Mamma Mia Soundtracket på högsta volym, gå omkring i bara undies med Lilla My-tofs och bara ha det allmänt trevligt!
Så nu ska jag ta ett långt bad, resterande delen av kvällen ska ska jag tillbringa på rygg med Åse, Denise Rudbergs nya bok! Har hitills läst 40-50 sidor, och jag älskar den redan! Ska maila henne direkt när jag är klar och berätta vad jag tycker, inbillar mig att hon garanterat kommer ihåg mig sen i fredags och vill höra min åsikt!

Dagens motion - gå upp för slussens alla rulltrappor. Någon lite snorunge hade säkert roat sig med att trycka på alla stora röda knappar. Medan jag pulsar upp för den längsta, hör jag några gubbar framför mig skratta och skämt om denna roliga vandring, sen skämta dom vidare om att trycka på nödstopp på den sista rulltrappan bredvid currybutiken! När han vände sig om blängde jag mitt allra argaste på honom, vilket fick honom på andra tankar!

Nej, nu väntar badet och min egentid har nu börjat!

puss puss//en lycklig caro<3
0 kommentarer