it´s friday and I´m in love!

Kom nyss hem från jobbet, chefen berättade efter lunch att jag skulle sluta, och det blev väldigt sorgligt när jag skulle säga hej då till alla, chefen kom och kramade mig efter att jag skickat ett litet mail. Menade vartenda ord och hon berättade att jag var väldigt välkommen på varenda fredagsöl framöver, något som jag ser väldigt mycket fram emot! Hon sa att hon varje fredag skulle ta en öl, skriva mitt namn på den och sen vänta tills jag kom och drack upp den!<3 värmde väldigt mycket i hjärtat när hon sa det! :)
Sen resten av gänget ska jag se till att träffa så fort dom har tid över, dom har även lovat att ringa så fort bokhyllorna fylls på så får jag komma o sno lite mer böcker! Jag tror verkligen att jag kommer saknas på jobbet, jag var ju som kontorets lilla tomte, städade och plockade efter alla och bokhyllorna var självklart mitt område. Men jag lämnade alla väldigt sorterade och snyggt iordningställda! + en anings tomma efter att jag plockat alla jag ville ha :)

Nu ska jag vara lite social med gästerna innan jag däckar, räknar stenhårt med att sova innan klockan 22. Det är fredag och det känns underbart!

Morgondagen kommer bli helt fullspäckad och jag ser framemot varenda grej:
[ ] göra klart de sista jobbgrejerna (ser jag iofs inte fram emot, men måste göras)
[ ] åka till landet och plocka svamp
[ ] träffa pappas del av familjen och fira hans födelsedag
[ ] fika med ellen på kvällen (ja vet, det rimmar jättekul :))
[ ] äta middag o vara med älskling resten av kvällen<3

ps. saknar dig hjärtat<3 o jag lovar att inte däcka innan 22.00 imorrn ;)

puss puss//en lycklig caro<3
0 kommentarer