sexualupplysare och bokälskare

jag är så bäst!

Publicerad 2008-10-18 18:46:22 i

Kan meddela alla att min mobil nu är i funktion igen! Fick mitt simkort i förmiddags, så nu är jag åter på banan igen! Så alla kan nu återigen börja ringa o smsa så lovar jag att svara på allt! Har varit utanför samhället en för lång tid nu, så jag har mycket att ta igen! Tydligen har det även skapats någon form av mobilsvar, något som jag aldrig haft förrut, dock har jag inte spelat in något mobilsvar ännu, utan det är bara två sek när jag frasar lite med kläderna, men det blir säkert bra.
Men i detta lilla mobilsvar fann jag inte mindre än två jobberbjudanden! Först från min gamla barnvaktsagentur som hittat ett uppdrag åt mig + ett annat arbete dit jag ska ringa på måndag för att boka intervju! Ohh jag är så glad!! Två nya jobb är som fixat i en liten ask! :) woho!

Antingen så är det jag som är överdrivet bäst, eller så är hela den här "så kallade krisen" otroligt överskattad och uppblåst! Det enda jag märkt av från denna lågkonjuktur hitills är att butikerna rear ut varor för halva priset, och ingen har väll någonsin skadats av att köpa saker billigare?! ;)

Nej, jag säger som Nala - Jag skrattar faran rätt upp i ansiktet,  HAHAHA!


puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela