sexualupplysare och bokälskare

jag har fått jobb!

Publicerad 2008-10-29 10:58:16 i

Intervjun igår gick bra, förutom att det inte ens var någon intervju. Han gick igenom hela sandys historia, sortiment o i princip hur allt gick till på stället. Jag fick knappt svara på något, utan satt mest där, log o nickade. Jag var i princip redan anställd innan jag ens kommit dit! Så satans bra är jag! :)
Var på mitt första jobbpass idag, från 07.30-10.00, och det gick jättebra. Tjejen jag arbetade med lärde mig hur alla rutiner går till, vart allting ligger, och en massa massa annat. Så nu kan jag göra latte o deras frukostmacka!

Nu i två veckor framöver så har jag inlärning, ska prova på alla pass för att lära mig så mycket som möjligt. Därefter ska jag jobba heltid på rullande schema! Tror jag, jag har inte riktigt hängt med i hur allt gick till, men det lär ju lösa sig under tidens gång.

Jag är bara så överlycklig över att jag har ett jobb, och jag kommer tjäna ungefär lika mycket som på PG, det skiljer bara några hundra, och det är om jag bara arbetar på veckodagarna. Ska försöka klämma in så mycket helger som möjligt! Jag har ett jobb, jag har ett jobb, jag har ett jobb!!

ps. krisen är fejk och bara ett sätt för butikerna att sälja ut gamla varor och skrämma slag på människor :)

puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela