kvällens planer!

Jag ska utan tvekan fortsätta kvällen i en lika lugn och seg anda som dagen passerat! Snart är middagen klar, och då mamma in är hemma blir det köttbullar och makaroner! En maträtt som enligt mig är oerhört underskattad! Kan även meddela att det är min och älsklingens maträtt<3 och jag saknar dig väldigt mycket sötnos!

Ikväll är det ju även dags för en av höstens stora premiärer, Gossip Girl är äntligen tillbaka, som jag har längtat! En av få serier/filmer som faktiskt är lika bra som böckerna! Håller förövrigt på med bok nr 10, sen är det 11 + att jag köpte någon bok som inte släpps än på ett tag, som handlar om historien bakom S o B! Tror den är riktigt bra! Jag tänkte även träffa henne nere i Göteborg, men kön var för full med tjejer mellan 10-13, så jag kände mig som för mycket Tant Agda när jag stod där med mina böcker och trängdes...



Sen ska jag ta ett långt bad, läsa massa böcker och planera och gå igenom en massa saker som jag har i mitt lilla huvud. Kan bara säga att många saker kommer att förändras inom en kort tid, till förhoppningsvis det bättre!

ps. jag älskar dig<3

puss puss//en lycklig caro<3
0 kommentarer