monopol - sämsta familjespelet!

Ja, vi har spelat monopol i flera timmar, o som titeln säger, sämst familjespelet någonsin. Eller så kanske det bara är jag som tycker det, med tanke på att det alltid är jag som förlorar! Men det är ju för fan helt omöjligt att vinna! Fan, o självklart skulle älsklingen vinna hela skiten o hade i princip 9 av 10 gator + en buffert på femtio tusen! En annan gick bankrutt o bakåt, o var tvungen att intäckna allt, utan att ens vara i närheten av att klara mig!

Fan, nästan pinsamt vad jag är dålig förlorare! Men det går inte att styra över, jag blir verkligen galen av ilska när det går sämst för mig, o skitbra för alla andra. Usch, trodde det var en såndär grej som gick över med åren, o att man mognade o växte till sig lite. Men nepp, den mognaden har nog inte kommit till mig ännu...

Riktigt mysig fredag har det varit iaf, även om jag inte råkar vara världsbäst på just Monopol. Mysigt med en riktig hemmakväll med jordnötter, monopol, sådär allmänt trevligt. Nu ska jag o älsklingen sova snart, båda ska upp o jobba imorgon. Godnatt allihopa :)

ps. älsklingen vann, o är självklart riktigt mallig. Planen är att spöa honom på ordfejden alternativt yatzy :)


Sämsta spelet någonsin för personer som inte är så bra förlorare.


puss puss//en lycklig men monopolhatande caro<3
0 kommentarer