nödväskan är packad...

Har precis roat mig med att packa en liten nödväska att ta med till älsklingen imorrn! Den innehåller lite av sakerna som är bra att ha, så slipper jag leka pack-åsna varje gång jag åker till honom, smart som jag är! Har packat ner allt så fint i en regnbågsfärgad påse från Make Up Store, en favoriterna! Meningen var att jag inte skulle ta med mig så mycket saker, men när jag väl kom igång så blev det lite mer än planerat. Men det här är vad jag packat ner hitills:
Linser och linsbehållare, lite underkläder och några tröjor, senaste Veckorevyn, två pocket varav en chicklitt - Vänninorna och Kung Carl samt Smuts av Katarina Wennerstam, en deo, näsdukar, läppglans med passionsfruktssmak, en burk med alvedon och minttabletter. + Gossip Girl 10 som jag ska börja på imorrn!

Det där är väll ungefär vad man behöver ha med sig, så klarar man sig ett tag! Meningen är ju inte att jag ska flytta in hos älskling, det är bara för att jag inte ska behöva släpa saker hela tiden :) om någon kommer på något annat viktigt som jag glömt, så säg till. Det där är vad jag kom fram till som det allra viktigaste!

En bild på min dröm-nödväska!



Nu är pyjamasen på, håret som Lilla My och jag har en dejt med Åse! Godnatt allihopa :)

puss puss//en lycklig caro<3
3 kommentarer
Alina

lång tshirt är det:) nix går steriks:)

dreamdoll

Jättesnygg väska !:D

caro

Men visst är den helt underbar!! :D jag vill verkligen ha en sån<3 :)