sannas födelsedagsutgång!

Ikväll smäller det! Dagen då vi ska fira rejält att min älskade lillayster ska fira sin 19 födelsedag! Vi har precis ätit en jättegod middag med två sorters pajer och massa bubbliga drycker! Nu dricker vi skumpa, äter popcorn och pratar om allt! Det är jag, sanna,matte, syster,jennie och naddi! Senare kommer det mer folk! :)
Då vissa människor, till min stora irritation inte behagar sig att infalla på rätta tider, så flyttas schemat hela tiden fram! Något som jag inte uppskattar är när människor fullkomligt skiter i andras planeringar och gör lite som dom vill! =/ inte särskilt uppskattat när en annan alltid planerar in allt och förutsätter att människor följer planerna! Men men, det är väll bara att inse att även fast människor passerat 18, så får man vänta sig att dom handlar som 5år!

Jaja, nu är det lördag och vi ska fira natten lång! Får se hur länge jag orkar, är just nu helt död! Men Phia har precis korkat upp Asti, väldigt gott bubbel! Så det ska jag ta och dricka nu, njuta av kvällen och se vart natten för oss! ;) Ser ut att bli en riktigt trevlig kväll, stället vi ska till har ett stort schlagerrum, som jag verkligen tycker om! Så då måste det ju bli lyckat med världens bästa människor och bra musik! :)
 
Owe, nu är det in i dimman vi ska! Full fart utan ficklampor! ;) ser sjukt mycket fram emot att visa lite av Sthlms uteliv för dig stumpan! :) Jag tror det kommer bli en riktigt lyckad kväll! :) <3

Resten av världen, synd att ni inte ska med, ser ut att bli väldigt lyckat! ;) Men ni får ha en riktigt trevlig lördagkväll!

ps. jag saknar dig hjärtat<3

puss puss//en lycklig caro<3
4 kommentarer
Anonym

är det mig du menar i ditt inlägg eller? :/ ja vill inte att ni ska vara snea på mig isf. ja sa ju faktiskt hyffsat tidigt att ja inte vet hur jag gör..men ja är ledsen om du tycker ja gjort fel nu..

hoppas ni får det kul ikväll iaf!!

caro

Nej det är inte dig jag syftar på, blev lite ledsen över att du bangar vår utgång för att dra till huset. Men det var inte dig jag syftade på! :)



hoppas du får kul o använd kondom! ;)



love<3

Anonym

hahahahah bra att du skriver sådär :p .. jo jag vet im sorry babe! men nästa gång, räkna med mig, kan ju ta med mig den ja ska träffa isf, men det blev lite knas igår, blev inte osm vi tänkt oss, tell uu later. puss på dig min sockerpulla

malin

hej, hoppas du inte menar oss caro. blir jääävligt lack nu asså. och jag är aldrig nån som blir arg och visar det! men nu blir jag fan arg. även om vi kom sent kom vi fan dit asså! vi ville ju dit och vi kom dit...herre gud! och för att tjata lite mer så kommer du alltid sent när vi ska ut annars. alltid typ! de va 2 timmar, herre gud! va ska vi göra?

vem är det egentligen som beter sig som en 5 åring här?

sorry men jag ville verkligen ha det sagt!