sorgligt avsked!

Owe är här nu på kontoret och säger hej då till alla. Jag vet inte om det är för att det är roliga veckan, eller om det bara rent ut sagt är så att jag verkligen kommer sakna dig owe! Vi har ju setts för fan 9h/dagen i snart 2 månader nu. och det känns verkligen jättesorgligt nu när du slutar! =/
Iofs så ses vi redan imorrn på 60, längtar redan! Vem vet, det kanske blir en lång lunch imorgon, en riktigt lång lunch! ;) haha! Det gäller att se det positiva i det sorliga! :)

Vet bara att jag kommer sakna dig som ett as under din månad i Australien! Men jag håller redan på att planera in en liten miniresa till Norge när du är där och jobbar, det vet du iofs inte om ännu, men nu vet du ju det :)

Nej. nu är det väll bara att bita ihop o säga hej då! usch vad sorligt!! =/ kommer sakna dig Owe<3

puss puss//en lycklig caro<3
1 kommentar
josefine

LILLA GUMMAN. guuuud vad du är världens sötaste. det var sorgligt att säga hejdå idag. kommer sakna dej med! som du säger så har vi tillbringat en massa tid tillsammans de senaste månaderna. vi är en riktigt skön duo :) vi kommer att hålla kontakten! och du är mer än välkommen till norge. och du och ludde ska komma till järvsö och åka skidor i vinter också ju! det blir jättebra det här.



1 timme och cirka 40 min kvar tills du slutar för dagen. håll uuuuuuuut. också myslunch imorgon. det blir jättebra.



massa kramar från owe <3