I need som sugar!

Tisdag morgon och klockan har rört sig över en halvtimme! Lyckades försova mig 25min, men han ändå till jobbet i vanlig tid, vilket får mig att undra vad jag göra alla andra mornar när jag ändå är framme samma tid. Det enda jag kan komma på är att jag brukar packa ner frukt och matlåda, men det tar ju inte 25min! Så jag bara undrar vad jag gör av min tid om mornarna egentligen?! Dessutom hann jag även bädda ur sängen! Tid är ett mysterium!

Anledningen till att jag försov mig var att jag drömde en sån sjuk dröm, så jag var tvungen att fortsätta. Drömde något konstigt om att vi var på klassresa med gamla klassen, och vi hade fått nya gympaskor med THG-tryck i guld, rätt snyggt på svart tyg! Sen var det massa rutten frukt som var utplacerat över hela lägerplatsen! Sen slutade det med att någon hade tagit mina 37or, så jag fick ta en 38 o en 39! Inte så jättespännande dröm nu i efterhand kanske... men just då verkade det skitspännande?!

Såg inga råttor imorrse iaf, fast det var trist att komma ut en halvtimme senare, det var ljust ute och Söder började vakna. Det var människor överallt och bilar och ljud =/ Inte lika kul som att promenera runt själv i en tyst och stilla stadsdel. Får se till att komma upp i rätt tid imorrn!

puss puss//en lycklig caro<3
0 kommentarer