sexualupplysare och bokälskare

myskväll med sötparet!

Publicerad 2008-09-12 20:39:38 i

Nu har vi gamat alldeles för mycket tacos och snart ska vi börja kika på filmen! Sanna har valt någon av alla skräckisar jag tog med mig :) frågade även om hon ville gästblogga, men hon var inte riktigt redo! Men vi funtar på om hon ska få gästblogga här en gång i veckan, en liten sjukrådsspalt! :) hahah får se hur det blir med det!
Det har verkligen varit superskönt att få vara ledig, äntligen!! Hela den här helgen ska jag bara ta det lugnt, vila, sova, läsa massa bra böcker och läsa ikapp mig i VR + träffa älsklingen massa! :) saknar honom som satan<3

Just nu kikar vi på En på Miljonen, helt störd rolig film! Sen blir det någon annan skräckis! vi har även planerat upp en massa inför sannas utgång, när vi ska fira hennes födelsedag. Har ni tur får ni nog följa med ;)
Sötare par än det här är svårt att hitta, finns inget par som jag hellre umgås med själv, alltid kul och man känner sig inte utanför! Ni är så söta, mina små favoriter<3 :)

+ att sen blir det pajbakningen med blåbär o hallon! Helt perfekt start på helgen!! :)<3

puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Postat av: Emelie

Publicerad 2008-09-12 22:29:11

Visst är hon:D vad roligr, hoppas du fortsätter att läsa dåra.)

Postat av: Anonym

Publicerad 2008-09-13 12:57:23

CARO:)

tack för en trevlig helg, ja hoppas vi fortfarande är med på din topplista över bästaste paren!!!;)

PUSS<3

Postat av: caro

Publicerad 2008-09-13 16:44:00

Min lilla marsipangris, tack för bästaste kvällen och perfekta starten på helgen + för att jag fick sova på er soffa :)ni är och förblir nr 1 på min topplista! :D<3PUSS PUSS<3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela