sexualupplysare och bokälskare

desperat hemmakväll!

Publicerad 2009-04-08 20:09:59 i min vardag,

Usch vilken jävla jobbdag! Trots att jag älskar onsdagar, det är den dagen då jag är själv från 14.30-stängning, så var den här dagen lite för mycket. Jag gillar att känna pulsen, men inte överdrivet mycket. Haha, så idag var det väll nästan snudd på hur en vanlig dag kunde vara på tullys + tusen nya rutiner. Så mitt huvud är lite segt. Men snart är Sanna här, vi ska lägga oss i sängen, dö, äta godis och se på film. Samt boka en resa som kommer ske inom en väldigt snar framtid! Dnanana... Mer om det senare! ;) Nu ska jag laga middag, och älsklingen är ju borta, så jag tänkte passa på att äta lite vad som faller mig in, och då vet man aldrig hur min maträtt slutligen ser ut!

ps. dessutom känner jag mig ännu mer desperate då jag just nu inviger mitt nya svarta plyschsätt bestående av små shorts och en hoodtröja, fasen vad cool jag är! ;)

puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela