sexualupplysare och bokälskare

Min dag med Veckorevyn!

Publicerad 2009-04-29 22:58:09 i min vardag,

Här kommer ett litet inlägg från i lördags då jag tillbringade min dag på Ambassadeur tillsammans med Veckorevyn! Jag kom dit vid två, och kom därifrån vid fem. Så i över tre timmar så minglade jag runt själv, och spenderade min tid med att mingla med alla underbara tjejer på VR, hetsäta naturgodis och fiska gratissaker! Hela stället gick i temat rosa, riktigt snyggt! Hann dock inte ta någon bild med min favvo Sara, underbaringen som intervjuade mig för tidningen i höstas, som även hjälpte mig in och dessutom presenterade mig för halva veckorevyn + alla andra trevliga människor som befann sig där! Trots att jag var själv vissa stunder, så var det en sjukt lyckad dag!


Stora salen med hår och sminkavdelning


Lounge med mat och dryck


Shire, Fredrik Backman, Nisse, Idol-Robin och Lovely Hannah - underbara Killapanelen!


Louise Bratt, Tyra Sjöstedt allas vår Blondinbella och Shire + Hannah! Liten debatt om självkänsla och självförtroende - mycket bra!


Lovely goodiebag!


puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Postat av: Ida

Publicerad 2009-04-30 10:42:11

Vilken härlig goodiebag du fick med dig hem=)

Postat av: Mia

Publicerad 2009-04-30 22:47:30

Åh älskar goodie bags.

Ge mig!:)Hoppas du får en jättetrevlig valborg!!!Pussen

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela