sexualupplysare och bokälskare

Skäm bort varandra!

Publicerad 2009-04-20 18:59:06 i Sex osv.,

Det är ganska lätt att man som par bara går vidare och kör på, man har det bra och sen är det inte så mycket mer med det. Många tänker att så länge det inte är något fel eller dåligt med ens relation, behövs ju inget göras, men där har vi något som är fel. En relation måste få hjälp om den ska rulla på smärtfritt, för om båda bara låter tiden gå och tagit ett steg tillbaka, dröjer det inte länge innan en småsak förvandlas till något superstort och konsekvenserna kan bli stora och hemska.
Ett litet tips på vad ni kan göra för att tiden just inte ska bara rulla på, och att inget nytt ska ske i er relation - skäm bort varandra! Löjligt enkelt och väldigt uppskattat, och samtidigt som du gör något snällt och omtänksamt mot den du älskar, så förbättras er relation och ni lär känna varandra mer!

Några tips på vad ni kan göra för att skämma bort varandra, Kom ihåg att det inte behöver vara något superdyrt eller att händelsen måste innehålla en vistelse på svindyr restaurang, nej nej, använd din fantasi så löser sig allt! ;):

- gör frukost på sängen
- tänd massa ljus och massera varandra med mycket massageolja
- har ni badkar, så ta ett långt skumbad, annars kan det bli ganska mysigt med en lång varm dusch med lite tända ljus i badrummet
- laga en middagsrätt som du vet att hon/han tycker om
- möt upp din älskling efter jobbet/skolan med en latte i handen och en muffins att dela på
- skäm bort henne/honom rent kroppsligt i sängen och se hur många gånger du kan få henne/honom att komma på raken! ;)

puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela