behind the scenes!

Igår upplevde jag några av de roligaste timmarna i mitt liv, jag tycker verkligen om att vara framför kameran! Känslan är helt oslagbar, och det är en sån härlig kick att veta att folk tittar, man ska göra en bra bild och att man har en liten publik som följer varje steg man tar! Vi möttes först vid plattan, jag var självklart först av alla! Vi stod och hängde, pratade och njöt av solskenet tills den sista tjejen kom. Därefter gick vidare till Biblioteksgatan där fotografen väntade, och vi fick direkt började ställa upp oss på olika sätt. Vi testade flera olika positioner, poser och ställen och sista fotosessionen gick ut på att vi fyra gick brevid varandra; snygga, målmedvetna, sexiga och kaxiga! Vid sidan om oss står två byggarbetare som spanar in oss - och det var även den bilden som blev den slutliga! ;)
Slutligen tog vi massa ensam-foton och därefter sa vi hej då. Så nu är det bara att invänta svaren från Veckorevyn! Dessutom så fotografen att han kan komma att behöva folk till kommande fotograferingar och dylikt, så kul!

Lite behind-the-scenes-bilder!


Vi fyra!


Platsen + fotografen + journalisten!


Fotografen Robert Andersson och journalisten Jessika Isaksson!


puss puss//en lycklig caro<3
2 kommentarer
Josefine

jag såg det i tidningen idag! det var kul. hittade till din blogg när du hade skrivit i tyras blogg. den är riktigt rolig! fler som du behövs!

Sophia

Nej du! Det är min tröja!! kanske har du en lika dan? Som vanligt??! =)



Men du, vart hade du köpt det där vita linnet med volanger som du hade ¨på kryssningen, jag vill ha ett sånt!!