jag hatar datum!

Under vår relation var jag en riktig datums-hitler! Hände något extra så las datumet på minnet och kommande månad blev det självklart en anledning till att fira. Han var däremot inte lika entusiastisk utan tyckte att det räckte med att fira halvår och år, medan jag hellre ville fira varje avklarad månad. Varför vet jag inte riktigt, och inget jag vill gräva ner mig sådär överdrivet djupt i heller.
När jag ser tillbaka på det kan jag tycka att det var en ganska gullig grej vi hade, vi hade våra datum som jag ville fira, och det slutade med att vi hade småfirningar nästan varje månad, eller vi sa iaf Grattis o massa pussar under dagen!

Men just idag känns ju inte den grejen lika gullig. Smärtan som stack till när kvinnan som prickade av mina blomleveranser, sa dagens datum, var minst sagt upplyftande. Mer som en jävla blixt rakt igenom kroppen och jag vill förbanna mig själv i efterskott för att jag var så jävla besatt av datum och av att vilja fira. FAAAN! Fast det som gör allra mest ont är nog vetskapen om att vi aldrig kommer fira ett helt år. Man kan säga att vi snubblade på målsnöret...
2 kommentarer
Sophia

Men du, nu får du hitta på nya datum!! Och du, men kan inte fira allt alltid!!! faktiskt!!!

Men du har ju mycket roliga saker och datum framför dig!! Gbg!!! Woho! Och jag, din bästa syster, ska med! Dina kurser! Och kalas! Du ska ju ha kalas igen, hitta ett datum för det snart, så att jag kan planera oxå!! hihi..



Ha så kul ikväll! Hörs imorgon!

Pussis

Sophia

Kolla in nu!! Nu är bilderna upp!!! Modeller till 100 %!!!