så kommer du över din kärlek.

Finns det egentligen några bra sätt för hur man kommer över sin kärlek? Helst av allt skulle jag vilja att det fanns ett litet piller, man svalde det och sen var alla jobbiga känslor borta och man kunde gå tillbaka till verkligheten igen! Men nu är det ju knappast så det går till, så jag har gjort en spontan sammanställning på hur man på bästa sätt kan komma över sin kärlek. OBS, inga moralkakor utan mer som bra saker som kanske kan funka?!

  • Träffa vänner, familj och umgås så mycket du bara kan med dom! Varje träff behöver inte bli till en begravningssession, utan ta det som det kommer.
  • Sysselsätt dig själv, inget är så dåligt som att sitta själv med ett krossat hjärta. Ordna filmkvällar, myskvällar med vännerna, fika, gå lång promenader med grannen, läs, kolla film och gör upp långvägiga planer inför hösten/våren eller vad det nu är.
  • Prata ut om hur du känner! Det värsta man kan göra är att sitta och hålla på alla känslor som skriker och vill ut. Är du en sån som inte pratar? Skriv, rita, blogga, maila och skriv dagbok! Tvinga dina kompisar att få ut det du vill ha sagt. (inte meningen att man ska älta, men någon gång måste man släppa ut vad man känner)
  • Tillåt dig själv att vara ledsen! Vem har sagt att ett hjärta läker över en natt? Inse att något stort har hänt och att det förmodligen kommer ta tid att smälta. Gråt, skrik och få ut ångesten.
  • Acceptera situationen. Gör ont som faan, men tyvärr väldigt nödvändigt. (ett inlägg om det kommer senare)
  • Ta ett break från varandra. Det gör cp-jävla ont, men hur smart är det egentligen att ha kontakt när man precis gjort slut? Man vill slå ihjäl personen för att det gör så ont, men samtidigt bli tröstad då den personen förstår en bäst i hela världen! Så hur ont det än gör, ta ett break på några veckor tills allt lugnat sig.
0 kommentarer