sexualupplysare och bokälskare

jag ska fan bli som hedvig!

Publicerad 2009-12-19 23:01:38 i min vardag,

Ju mer jag tittar på programmet, desto mer inser jag att, jag vill fan bli som Hedvig! Bo mitt ute i skogen, i ett hus på hjul. Lugn och ro, naturnära. Eller okej, allra mest är det väll att jag skulle få ha en Helge som hängde med mig hela dagarna! Någon som kunde lära mig allt jag inte förstod och någon som ständigt var närvarande! Så fort jag inte förstod något ord så hade man någon där som kunde lära mig allt och lite till, så praktiskt.

Gaaah, jag behöver en sambo! Eller iaf en inneboende. Nu kan jag tom tänka mig att ha en moderat som inneboende, nu förstår ni väll alla att jag sänkt ribban rejält?! Tomten, Gud, whoever, jag räknar stenhårt med en sambo under granen. Eller iaf under mellandagarna...


Från A till Ö, världens bästa program. Man lär sig sjukt mycket samtidigt som det är så kul. Jag sitter här helt ensam och skrattar högt åt Hedvig och Helge :)

Kommentarer

Postat av: Jenny

Publicerad 2009-12-20 09:42:33

Vad sägs om att flytta till Åkersberga, det är rätt mycket ute i skogen...å jag skulle vilja ha dig närmare.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela